Barista, kaffe- og the oplevelser

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas. 

Hvornår

01. feb 2021 - 03. feb 2021

Varighed: 3 dage

Tilmeldingsfrist:

22. jan 2021

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Barista-, kaffe- og theoplevelser


Skolefagkode:
48866

Varighed:
3 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
378 kr.

Pris for ledige:
1959,65 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1959,65 kr.

Målgruppe

Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Formål

Indhold

- Du kan fremstille kaffe, te, kakao ved hjælp af traditionelle og moderne metoder.- Du kan vejlede gæster i deres valg af varme drikke ud fra produktets egenskaber.- Du kan kvalitetsbedømme forskellige kaffe-, te- og kakaotyper ud fra deres oprindelse og forarbejdning samt konventionelle og økologiske dyrkningsmetoder.- Du kan betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille varme drikke.

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AMA21148866

18 pladser

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08.00 - 15.25

Forudsætninger

Ingen

Beskrivelse

Du kan fremstille indbydende kaffe, te og kakao ved forskellige metoder og vejlede gæster i deres valg af varme drikke. Du kan yderligere kvalitetsbedømme kaffe-, te og kakaotyper samt betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille disse

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl Elting

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

Brita Billing

Brita Billing

Virksomhedskonsulent

smartphone+45 61 22 09 55

phone+45 76 13 33 48

mailbbi@rynbers.dk

Dan Berg Nielsen

Dan Berg Nielsen

Virksomhedskonsulent

phone+45 20 60 81 37

maildbn@rynbers.dk

keyboard_arrow_up