Danske tapas

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas. 

Hvornår

30. nov 2020 - 01. dec 2020

Varighed: 2 dage

Tilmeldingsfrist:

25. nov 2020

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Danske tapas


Skolefagkode:
48835

Varighed:
2 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
252 kr.

Pris for ledige:
1436,5 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1436,5 kr.

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål

Indhold

Du kan: - Komponere tapasretter der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas.- Planlægge, tilberede og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger- Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AMA202tapas1

16 pladser

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:00 - 15:24

Forudsætninger

Beskrivelse

Indlæringen af korrekt opbevaring og behandling af fødevarer samt ordentlig personlig hygiejne i et produktionskøkken er en vigtigt del af hverdagen i et køkken eller en kantine. 

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Julie Rønnow Brantner Veirup

tlf. 79134485

e-mail: jrb@rybners.dk

Brita Billing

Brita Billing

Virksomhedskonsulent

smartphone+45 61 22 09 55

phone+45 76 13 33 48

mailbbi@rynbers.dk

Dan Berg Nielsen

Dan Berg Nielsen

Virksomhedskonsulent

phone+45 20 60 81 37

maildbn@rynbers.dk

keyboard_arrow_up