El introduktion for reperatører

Vi tilbyder en række kurser inden for det el-faglige område på vores Styrings- og Reguleringscenter. Vi dykker ned i alt fra grundlæggende el til PLC-systemer og pneumatiske anlæg. Med vores sikkerhedskurser lærer du at passe på dig selv, når du arbejder på eller nær spænding eller med ATEX.

Hvornår

22. feb 2021 - 26. feb 2021

Varighed: 5 dage

Tilmeldingsfrist:

10. feb 2021

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

El-introduktion for reparatører 1, el-lære


Skolefagkode:
49399

Varighed:
5 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
630 kr.

Pris for ledige:
3700,25 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
3700,25 kr.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne udfører vedligeholdelse af automatiske anlæg med elektriske kredsløb og styringer.

Formål

Indhold

Deltageren kan på elektriske DC kredsløb foretage beregninger, samt udføre måling af strøm, spænding og modstand med et multimeter. Deltageren opnår viden om kondensatorer, dioder, magnetisme og elektromagnetiske komponenter. Deltageren kan opbygge mindre relætekniske grundkoblinger.Det betyder at deltageren:- udfører beregninger på DC kredsløb, hvor der anvendes modstande, dioder og kondensatorer- udfører korrekt måling af strøm, spænding og modstand med et multimeter samt vurdere de enkelte måleresultater.- får kendskab til magnetisme og opbygning af elektromagnetiske komponenter- opbygger mindre relætekniske grundkoblinger- får kendskab til logiske kredsløb i forbindelse med relæ- og PLC styringer- anvender de mekaniske endestop og induktive aftastere der forefindes på en styring- anvender/ajourfører dokumentation efter gældende standard i forbindelse med nævnte styringer.Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- Sikkerhed ved arbejde med elektriske anlæg

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AST211493991

16 pladser

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:00 - 15:25

Forudsætninger

Beskrivelse

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Jette Henriksen

tlf. 79134584

e-mail: jehe@rybners.dk

keyboard_arrow_up