Fagudtryk for tjenere

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas. 

Hvornår

20. jan 2021 - 21. jan 2021

Varighed: 2 dage

Tilmeldingsfrist:

13. jan 2021

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Anvendte fagudtryk for tjenere


Skolefagkode:
44021

Varighed:
2 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
252 kr.

Pris for ledige:
1383,1 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1383,1 kr.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til den ufaglærte eller faglærte tjener inden for hotel og restauration.

Formål

Indhold

- Du kan forstå og anvende fagudtryk og korrekte gloser for mad- og drikkevarer.- Du kan gæstebetjene om mad- og drikkevarer.Uddannelsens kompetencer opnås:- på fransk- på engelsk- på tysk

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AMA21144021

18 pladser

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08.00 - 15.25

Forudsætninger

Ingen

Beskrivelse

Deltageren kan anvende fagudtryk og korrekte gloser for mad- og drikkevarer. Deltageren kan gæstebetjene om mad- og drikkevarer. Uddannelsens kompetencer opnås på enten fransk, engelsk eller tysk.

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl Elting

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

Brita Billing

Brita Billing

Virksomhedskonsulent

smartphone+45 61 22 09 55

phone+45 76 13 33 48

mailbbi@rynbers.dk

Dan Berg Nielsen

Dan Berg Nielsen

Virksomhedskonsulent

phone+45 20 60 81 37

maildbn@rynbers.dk

keyboard_arrow_up