Hydraulik, videregående 2

Du får kurser, der giver dig kompetencer til offshorebranchen og industrien. Vi tilbyder både faglige kurser som fx instrumentrørlægger eller momenttilspænding/efterspænd af bolte i vores Styrings- og Reguleringscenter samt sikkerhedskurser i samarbejde med Rescue Center Denmark.

Hvornår

22. mar 2021 - 26. mar 2021

Varighed: 5 dage

Tilmeldingsfrist:

10. mar 2021

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Indregulering af hydrauliktekn. systemer, offshore


Skolefagkode:
45712

Varighed:
5 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
630 kr.

Pris for ledige:
4593 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
4593 kr.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til offshore personel, der er eller har været beskæftiget med drifts/vedligeholdelse og som skal kunne deltage i den daglige drift/vedligeholdelse af hydrauliske anlæg og som skal kunne montere og idriftsætte hydrauliske anlæg, hvor der anvendes variable pumper, modulventiler og proportionalventiler.

Formål

Indhold

Deltageren kan under hensyntagen til sikkerhedskrav for offshore idriftsætte og indregulere mindre systemer med variable pumper, med konstant trykregulering (PC) og lastafhængig regulering (LS), samt styre omdrejningstal/hastighed og moment/kræfter ved de enkelte reguleringstyper. Deltageren kan endvidere vurdere fordele og ulemper ved anvendelsen af de nævnte reguleringsprincipper.Deltageren kan under hensyntagen til sikkerhedskrav for offshore montere og idriftsætte modulopbyggede ventiler, højde og længdekæder og trykbegrænsningsventiler, trykreduktionsventiler og proportionalventiler og ved hjælp af dokumentation opbygge styringer af hydrauliske anlæg, hvori der indgår PC og LS regulering.Deltageren kan på et hydraulisk anlæg vurdere oliens tilstand, herunder udtage olieprøver, bedømme valget af olietype og de tilhørende krav til filtre, kan klargøre systemer til flushing, foretage flushning samt udføre tryktest.

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AST211hydv2

12 pladser

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:00-15:25

Forudsætninger

Du er eller har været beskæftiget indenfor området, eller du har deltaget i kurset "hydraulik grundlæggende"

Beskrivelse

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Jette Henriksen

tlf. 79134584

e-mail: jehe@rybners.dk

keyboard_arrow_up