PLC introduktion

Vi tilbyder en række kurser inden for det el-faglige område på vores Styrings- og Reguleringscenter. Vi dykker ned i alt fra grundlæggende el til PLC-systemer og pneumatiske anlæg. Med vores sikkerhedskurser lærer du at passe på dig selv, når du arbejder på eller nær spænding eller med ATEX.

Hvornår

11. jan 2021 - 13. jan 2021

Varighed: 3 dage

Tilmeldingsfrist:

04. jan 2021

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

PLC-systemer - opbygning og installation


Skolefagkode:
49023

Varighed:
3 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
378 kr.

Pris for ledige:
2312,15 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
2312,15 kr.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for PLC.

Formål

Indhold

Efter kurset kan deltageren installere, idriftsætte og programmere mindre anlæg med PLC-systemer. Det betyder: Deltageren installerer og indstiller sensorer og aktuatorer, fx nærhedsfølere og signalgivere og kan fejlfinde på disse samt udvælge erstatningskomponenter ved at bruge tilhørende dokumentation. Deltageren har kendskab til PLC-systemers anvendelsesområder (Programmable Logic Controller), deres blokvise opbygning og virkemåde samt programmeringssprog. Deltageren installerer, idriftsætter og programmerer mindre anlæg, der indeholder PLC-styringer. Deltageren foretager programændringer i eksisterende styringsanlæg og kan programmere PLC-systemers grundinstruktionssæt på bitniveau. Deltageren fortråder små kontrolsystemer.  Deltageren gennemfører simple programmerbare styringer, bestående af logiske funktioner. Deltageren anvender diagramformer, parameterlister og anden dokumentation på PLC- systemer, herunder DS 61131/1-3.

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AST211PLC1

12 pladser

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:00-15:25

Forudsætninger

Du har uddannelse som elektriker eller lignende kompetencer /erfaring.

Beskrivelse

PLC introduktion

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Jette Henriksen

tlf. 79134584

e-mail: jehe@rybners.dk

keyboard_arrow_up