Servering af øl i restaurationsbranchen

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas. 

Hvornår

11. feb 2021 - 12. feb 2021

Varighed: 2 dage

Tilmeldingsfrist:

04. feb 2021

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Servering af øl i restaurationsbranchen


Skolefagkode:
45532

Varighed:
2 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
252 kr.

Pris for ledige:
1383,1 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1383,1 kr.

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Formål

Indhold

- Du har viden om de mest almindelige øltyper og ølmærker.- Du kan vurdere de forskellige komponenters indflydelse påhelhedsoplevelsen herunder temperatur, smag og duft.- Du kan vejlede gæsten om de mest almindeligt øl sortersanvendelsesmuligheder.- Du kan betjene, rengøre og vedligeholde almindeligt forekommende udstyr.

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AMA21145532

18 pladser

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08.00 - 15.25

Forudsætninger

Ingen

Beskrivelse

Deltageren kan vurdere forskellige komponenters indflydelse på øllets helhedsoplevelse, herunder temperatur, duft, smag og udseende. Deltageren kan vurdere ølsorter ud fra duft og udseende

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl Elting

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

Brita Billing

Brita Billing

Virksomhedskonsulent

smartphone+45 61 22 09 55

phone+45 76 13 33 48

mailbbi@rynbers.dk

Dan Berg Nielsen

Dan Berg Nielsen

Virksomhedskonsulent

phone+45 20 60 81 37

maildbn@rynbers.dk

keyboard_arrow_up