Servering af vin

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas. 

Hvornår

24. feb 2021 - 26. feb 2021

Varighed: 3 dage

Tilmeldingsfrist:

15. feb 2021

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Servering af vin


Skolefagkode:
42912

Varighed:
3 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
378 kr.

Pris for ledige:
1959,65 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1959,65 kr.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl., som udbyder og udskænker vine.

Formål

Indhold

- Du kan åbne og servere vine korrekt.- Du kan gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske egenskaber.- Du kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter og vinlove.

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AMA21142912

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08.00 - 15.24

Forudsætninger

Ingen

Beskrivelse

Uddannelsen giver kompetence til at gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske karakteristika samt at åbne og servere vine korrekt. Deltageren kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter samt vinlove.Bemærk: Mødedagene

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl Elting

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

Camilla Eve Jessen

Camilla Eve Jessen

Full-service koordinator

smartphone+4520715178

mailcej@rynbers.dk

keyboard_arrow_up