Syltning og fermentering af sæsonens råvarer 1

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas. 

Hvornår

02. dec 2020 - 04. dec 2020

Varighed: 3 dage

Tilmeldingsfrist:

29. nov 2020

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer


Skolefagkode:
48682

Varighed:
3 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
378 kr.

Pris for ledige:
2039,75 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
2039,75 kr.

Målgruppe

Kurset retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationer, caféer, kantiner og lignende.

Formål

Indhold

Deltageren kan anvende viden om fermentering og syltning til:- At udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer.- At udnytte overskud fra madtilberedningen til at producere forråd og mindske madspild.- At udvikle og forfine gastronomisk velsmag i nye og klassiske retter ved tilsætning af syltede og fermenterede produkter.- At efterleve specifikke hygiejneregler gældende for området.

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AMA202sylt1

16 pladser

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08.00 - 15.24

Forudsætninger

Beskrivelse

Du lærer på dette kursus at planlægge og fremstille forskellige typer af syltninger og fermenteringer af sæsonens råvarer, der kan anvendes som gastronomisk supplement og raffinement i nye og klassiske retter.

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Julie Rønnow Brantner Veirup

tlf. 79134485

e-mail: jrb@rybners.dk

Brita Billing

Brita Billing

Virksomhedskonsulent

smartphone+45 61 22 09 55

phone+45 76 13 33 48

mailbbi@rynbers.dk

Dan Berg Nielsen

Dan Berg Nielsen

Virksomhedskonsulent

phone+45 20 60 81 37

maildbn@rynbers.dk

keyboard_arrow_up