Valg af vine til menu og gæster

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas. 

Hvornår

22. apr 2021 - 23. apr 2021

Varighed: 2 dage

Tilmeldingsfrist:

15. apr 2021

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Valg af vine til menu og gæster


Skolefagkode:
48282

Varighed:
2 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
252 kr.

Pris for ledige:
1392,8 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1392,8 kr.

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglærte tjenere, der til hverdag arbejder med vinmenuer til restauranter og hoteller. Forløbet bruges i forbindelse med optimering af gæstetilfredshed og skabe bedre, professionel service samt rådgivning for gæsten.

Formål

Indhold

Deltageren kan gæsteforklare om valg af vine til de enkelte retter på menukortet, der er baseret på både moderne og klassiske drikkevareforslag. Deltageren kan vejlede gæsten om den sensoriske oplevelse, som vinen og retten tilsammen bidrager til. Deltageren kan servere vin i henhold til ideel serveringstemperatur og glastype, så gæsten den får den optimale oplevelse af vinen. Deltageren kan udvikle vinmenuer ud fra sæson, begivenhed, tema og i sammenhæng med køkkenets gastronomiske koncept. Deltageren kan udvælge vine i forskellige prisniveauer til vinmenu, som har et samspil mellem kvalitet og pris, der stemmer overens med virksomhedens værdier og brand.

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AMA211vine2

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08.00 - 15.25

Forudsætninger

Ingen

Beskrivelse

Kurset giver kompetencer og gode værktøjer til at skabe spændende vinvalg med fokus på pris, sæson, tema og stil. Deltageren vil få kompetencer i at fastsætte interessante kombinationer imellem mad og vine, hvor at den kulturelle oplevelsesværdi ved vinvalget bliver vægtet på niveau med det sensoriske.

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl Elting

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

Camilla Eve Jessen

Camilla Eve Jessen

Full-service koordinator

smartphone+4520715178

mailcej@rynbers.dk

keyboard_arrow_up