Vinoplevelser 1

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas. 

Hvornår

22. feb 2021 - 23. feb 2021

Varighed: 2 dage

Tilmeldingsfrist:

12. feb 2021

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Vinoplevelser 1


Skolefagkode:
48874

Varighed:
2 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
252 kr.

Pris for ledige:
1383,1 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1383,1 kr.

Målgruppe

Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Formål

Indhold

- Du kan informere gæsten om vinens karakteristika med hensyn til farve, bouquet, smag, sødme og tørhedsgrad samt gæsteforklare valg af korrekt vin til bestemte retter og menuer på et grundlægende niveau.- Du kan gæsteforklare om vinfremstilling og vinens historie på basis af grundlægende viden.- Du kan tolke vinetikettens oplysninger, foretage indkøb og opbevaring af vin samt udarbejde vinkort.- Du kan smagsvurdere udvalgte vine fra førende vinproducerende lande i verden.

Tilmelding

Kursets kviknummer: 280560AMA21148874

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08.00.15.25

Forudsætninger

Ingen

Beskrivelse

Du kan informere gæsten om vinens karakteristika og historie og vejlede gæsten i det korrekte valg af vin til bestemte retter. Endvidere kan du smagsvurdere udvalgte vine fra førende vinlande, udarbejde vinkort samt foretage indkøb og opbevaring af vin

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl Elting

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

Camilla Eve Jessen

Camilla Eve Jessen

Full-service koordinator

smartphone+4520715178

mailcej@rynbers.dk

keyboard_arrow_up