OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Laura. Student fra Rybners EUX Business

  Derfor går jeg på EUX Business

  Jeg får en erhvervsuddannelse og en studentereksamen

  Jeg synes at handel, detail og det at stå i butik er spændende. En veninde opfordrede mig til at tage en EUX-uddannelse, og det syntes jeg lød spændende. Det tiltalte mig at komme ud som elev efter to års uddannelse.

  Det er megafedt, at jeg får en erhvervsuddannelse og en studentereksamen. Det er fedt, at jeg om fx 10 år kan læse til lærer, fordi jeg har fag på gymnasieniveau.

  Da jeg startede på EUX gik jeg med tanker om at blive lærer. Nu efter et år på uddannelsen, vil jeg gerne ud og være butikselev.

  Hvis jeg så senere fortryder, kan jeg, med min EUX-uddannelse, vende tilbage til min oprindelige tanke og læse til lærer.

  "

  EUX-uddannelsen er super spændende, fordi den blander teoretisk viden og erfaring fra det virkelige liv.

  Laura, student fra Rybners EUX Business

  Det bedst ved EUX Business er

  Man får virkelig et fedt sammenhold. I min klasse er der en del ældre elever. I starten tænkte jeg: hvordan kommer det her til at gå? Men min første tvivl blev hurtigt gjort til skamme. Vi har det fedeste sammenhold. Alle bidrager og alle vil gerne sammenholdet.

  Hvad du skal overveje før, du vælger EUX Business?
  Man skal tænke sig om. På EUX møder du et højt fagligt niveau. For nogle er det en svær overgang fra folkeskolen. Det var det også for mig. Jeg droppede selv ud af handelsgymnasiet inden jeg startede på EUX.

  Men i min klasse støtter vi hinanden. Når én har det svært og går med tanker om at droppe ud, hjælper vi vedkommende, så det ikke kommer så vidt.

  Det sjoveste er

  Vores studietur til Aarhus! Den tur var noget at det sjoveste jeg har oplevet. Inden vi tog afsted, havde jeg ellers tænkt, at det aldrig kom til at blive en sjov tur.

  Der var så stor aldersforskel på den yngste og ældste i klassen. Men så gik vi i byen om aftenen i Aarhus og havde en fantastisk fest.

  Få to uddannelser i én

  Rybners EUX Business

  Kontor, Detailhandel eller Handel? Uanset hvilken EUX-uddannelse, der passer til dig, tager du den direkte vej til erhvervslivet samtidigt med, at du har mulighed for at læse videre.

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  #Mit Rybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Mit Rybners

  Sådan søger du

  Optagelse på Rybners EUX

  Vil du starte på en af vores EUX-uddannelser? 

  Sådan søger du ind

  Uddannelsesvejledning

  Find din uddannelse

  Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up