OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Tobias. Elev fra Rybners Handelsskole

  Derfor gik jeg på Handelsskole

  Jeg vil bare gerne arbejde i butik. Jeg kan godt lide kundekontakten

  Jeg har valgt at gå på Handelsskole, fordi jeg gerne vil have en salgsassistentuddannelse. Mit forløb på Handelsskole er tilrettelagt sådan, at jeg er et halvt år i skole og to år i en virksomhed, så er jeg udlært.

  Jeg vil bare gerne arbejde i butik. Jeg kan godt lide kundekontakten. Jeg gør det ekstra for at give kunden en god oplevelse. Et smil og en god service kan være med til at gøre en kundes dårlige dag til en god dag.

  Når jeg er udlært, har jeg to drømme. Enten vil jeg gerne være butikschef i min egen butik eller også vil jeg gerne være leder i en af de store butikskæder.

  Jeg kan godt lide at have ansvar. Når din overordnede giver dig et ansvar, får du anerkendelse. Du får at vide, at du er god til dit arbejde.

  Jeg vil gerne gøre anerkendelse til en del af min ledelsesstil.

  "

  Jeg kan godt lide, at alle fagene på skolen er orienteret specifikt mod handel og detail. Afsætning, IT og Virksomhedsøkonomi er alle fag, jeg kan se, jeg kommer til at bruge i min praktik.

  Tobias, elev på Rybners Handelsskole

  Det bedste er

  Alle mine fag kommer jeg til at bruge i min praktik. Jeg kan godt lide, at alle fagene på skolen er orienteret specifikt mod handel og detail. Afsætning, IT og Virksomhedsøkonomi er alle fag, jeg kan se, jeg kommer til at bruge i min praktik.

  Jeg har prøvet at gå på grundforløbet på mekanikeruddannelsen og kokkeuddannelsen. Modsat de to praktiske uddannelser, er der på handelsskolen et større fokus på det boglige.

  Du skal gøre en indsats med dine lektier og i timerne.  

  Det sjoveste er

  Vores ryste-sammen-tur. Vi havde en sjov ryste-sammen-tur. På turen skulle hele klassen samarbejde om at løse en række opgaver.

  Nogle opgaver krævede hjerne, andre opgaver krævede muskler. Herved lærte vi, hvad vi hver især var gode til. Turen gjorde meget for sammenholdet i klassen.

  Vi gør dig klar til den digitale fremtid 

  Rybners Handelsskole

  Vi sørger for undervisning, der imødekommer det digitale erhvervsliv. Du kommer hurtigt ud på arbejdsmarkedet som elev, og får du lyst til at videreuddanne dig, er mulighederne mange. Din fremtid begynder på Rybners Handelsskole.

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  #Mit Rybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Mit Rybners

  Sådan søger du

  Optagelse på Rybners Handelsskole

  Vil du starte på Rybners Handelsskole?

  Sådan søger du ind

  Uddannelsesvejledning

  Find din uddannelse

  Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne.

  Kontakt vejledningen

  keyboard_arrow_up