OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Laura. Student fra Rybners EUX Business

  Derfor går jeg på EUX Business

  Jeg får en erhvervsuddannelse og en studentereksamen

  Jeg synes at handel, detail og det at stå i butik er spændende. En veninde opfordrede mig til at tage en EUX-uddannelse, og det syntes jeg lød spændende. Det tiltalte mig at komme ud som elev efter to års uddannelse.

  Det er megafedt, at jeg får en erhvervsuddannelse og en studentereksamen. Det er fedt, at jeg om fx 10 år kan læse til lærer, fordi jeg har fag på gymnasieniveau.

  Da jeg startede på EUX gik jeg med tanker om at blive lærer. Nu efter et år på uddannelsen, vil jeg gerne ud og være butikselev.

  Hvis jeg så senere fortryder, kan jeg, med min EUX-uddannelse, vende tilbage til min oprindelige tanke og læse til lærer.

  "

  EUX-uddannelsen er super spændende, fordi den blander teoretisk viden og erfaring fra det virkelige liv.

  Laura, student fra Rybners EUX Business

  Det bedst ved EUX Business er

  Man får virkelig et fedt sammenhold. I min klasse er der en del ældre elever. I starten tænkte jeg: hvordan kommer det her til at gå? Men min første tvivl blev hurtigt gjort til skamme. Vi har det fedeste sammenhold. Alle bidrager og alle vil gerne sammenholdet.

  Hvad du skal overveje før, du vælger EUX Business?
  Man skal tænke sig om. På EUX møder du et højt fagligt niveau. For nogle er det en svær overgang fra folkeskolen. Det var det også for mig. Jeg droppede selv ud af handelsgymnasiet inden jeg startede på EUX.

  Men i min klasse støtter vi hinanden. Når én har det svært og går med tanker om at droppe ud, hjælper vi vedkommende, så det ikke kommer så vidt.

  Det sjoveste er

  Vores studietur til Aarhus! Den tur var noget at det sjoveste jeg har oplevet. Inden vi tog afsted, havde jeg ellers tænkt, at det aldrig kom til at blive en sjov tur.

  Der var så stor aldersforskel på den yngste og ældste i klassen. Men så gik vi i byen om aftenen i Aarhus og havde en fantastisk fest.

  Det bedste af to verdener

  EUX lader alle muligheder stå åbne, for man får to uddannelser i én. En faglig uddannelse, som man kan bruge med det samme og en gymnasial uddannelse, der på lige fod med andre gymnasiale uddannelser, kan bruges til at læse videre. 

  EUX er en uddannelse, der giver plads til fordybelse og til at arbejde ambitiøst med de faglige færdigheder. 

  EUX har desuden et helt særligt studiemiljø, der kombinerer fagligt fællesskab og kammeratskab med et attraktivt studiemiljø, der byder på studieture, fredagscafér, fester og elevdemokrati.

  Derfor skal du vælge EUX Business på Rybners

  • Du lader alle muligheder stå åbne og får to uddannelse i én
  • Du vil opleve et særligt kammeratskab og studiemiljø
  • Du får fordybelse og mulighed for at dyrke dine faglige færdigheder

  Læs mere om EUX Business

  keyboard_arrow_up