OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Er Handelsskolen mon noget for dig? Mød Tobias og Mia, der har taget en uddannelse på Rybners Handelsskole. Hør omkring deres valg og find inpiration til dit eget. 

  "

  Jeg kastede mig lidt ud i det, uden rigtigt at vide hvad jeg gik ind til. Men det overraskede rigtig positivt, og det har været skide godt! Jeg er så glad for det.

  Mia, nyuddannet administrativ medarbejder fra Rybners Handelsskole 

  "

  Jeg kan godt lide, at alle fagene på skolen er orienteret specifikt mod handel og detail. Afsætning, IT og Virksomhedsøkonomi er alle fag, jeg kan se, jeg kommer til at bruge i min praktik.

  Tobias, elev på Rybners Handelsskole

  En del af den digitale fremtid

  Rybners Handelsskole har et digitalt fokus og giver dig viden om og lyst til at blive en del af en digital fremtid. Al læring tager afsæt i virkelige cases. Det giver spændende og relevant undervisning, at lærerne kender hverdagen i de virksomheder, der også er din og dine klassekammeraters arbejdspladser. 

  På Rybners Handelsskole er der plads til store ambitioner. Du kan tage en række ekspertfag, hvor du opsamler ESTC point og går til eksamen på akademiniveau. Rybners Handelsskole er en del af erhvervslivet.

  Derfor skal du vælge Rybners Handelsskole

  • Du tager en uddannelse, der er tæt på virkeligheden og erhvervslivet
  • Du får kompetencer og viden, der gør dig til en del af den digitale fremtid
  • Du får mere ansvar og sjovere opgaver med viden på ekspertniveau

  Læs mere om Rybners Handelsskole

  keyboard_arrow_up