OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Frederikke. Student fra Rybners Tekniske Gymnasium (HTX)

  Derfor gik jeg på HTX

  Jeg har altid haft en forkærlighed for naturfag

  Alle vores projekter på HTX er tæt på virkeligheden. De giver mening. Den teori vi lærer, bruger vi i praksis hele tiden.

  På HTX har vi meget gruppearbejde - det synes jeg er den fedeste form for læring. I gruppearbejdet byder alle ind med noget forskelligt, og det gør arbejdet godt. I grundforløbet skulle vi fx vælge værksteder. Her valgte jeg byggeværkstedet, hvor jeg lærte at save og mure.

  Nogle af mine veninder valgte proceskemi, og de fandt ud af, hvordan man bruger et laboratorium. I vores fælles projekt om bæredygtighed kombinerede vi vores forskellige viden. Det var fedt.

  Min fremtid?

  Jeg vil gerne være energiingeniør. Jeg vil bygge vindmøller og redde verden.

  Jeg var i studiepraktik på Aalborg Universitet og det var vildt spændende. Det at jeg kan perspektivere min gymnasieundersving til undervisningen på universitet, gør at jeg vil på universitetet uanset hvad. Jeg vil bruge min uddannelse til at arbejde for en grøn fremtid.  

  "

  HTX er for mig lig med naturfag, selvstændighed og åbenhed overfor nye mennesker.

  Frederikke, elev på Rybners Tekniske Gymnasium (HTX)

  Det bedste er

  På HTX kan du være dig selv. Da jeg startede på HTX var min første tanke: hold nu op, HTX er kun for nørder. Men jeg kom hurtigt på andre tanker.

  HTX har et særligt miljø, som giver dig plads til at være dig selv. På HTX er det ok, at du som pige at komme i skole i joggingbukser. Du behøver ikke have de nyeste designerjeans.

  Og lærerne bakker dig op og er en del af kulturen. Min engelsklærer Ryan underviste fx vores klasse iført brandmandstøj til fastelavn. Det var mega fedt.

  HTX er for mig lig med naturfag, selvstændighed og åbenhed overfor nye mennesker.

  Det sjoveste er

  HTX er bare et sjovt sted at studere. Vi afholdt fornyeligt en stor Beer Pong-turnering for alle gymnasiets tre årgange. Det var en fed fælles aktivitet, fordi alle havde det sjovt og snakken gik på tværs af klasser og klassetrin.

  I det hele taget er HTX bare et sjovt sted at studere. Der er plads til alle typer – alle interesser.

  Fx kan du i kantinen til Halloween støde på en kammerat klædt ud som ork. Bare fordi han elsker rollespil og gerne vil dele sin passion med os andre.


  Naturvidenskab, IT og idéudvikling

  Rybners Tekniske Gymnasium

  På Rybners Tekniske Gymnasium er vi vilde med science og at lære, mens vi får ting til at ske. Vi undersøger, eksperimenterer og fordyber os. Og vi gør det sammen. Du går tre uforglemmelige år i møde. Nyd tiden og tag del i den. Det er herfra, dine veje går.

  Sådan er det at være elev 

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  #Mit Rybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Mit Rybners

  Ansøgning

  Vil du starte på Rybners Tekniske Gymnasium? 

  Sådan søger du ind

  Studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  keyboard_arrow_up