OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Kevin. Student fra Rybners Tekniske Gymnasium (HTX)

  Derfor gik jeg på HTX

  Jeg har altid været ekstremt interesseret i computere og IT

  For mig var HTX det oplagte valg. Jeg har altid været ekstremt interesseret i computere og IT.

  Specielt programmering synes jeg er vildt interessant. HTX er kendt for Naturvidenskab og IT, derfor faldt valget på det tekniske gymnasium. Her en særlig stemning. HTX har fede miljøer, hvor du kan arbejde med forsøg, eksperimenter og projektarbejde.

  Min fremtid?

  Jeg er vild med programmering og matematik. Derfor tænker jeg, at min fremtid kan blive indenfor datakryptering. Jeg kan bruge mine matematiske færdigheder, når jeg skal gemme materiale i krypteret form.

  "

  HTX har værksteder og laboratorier. Her finder du alle de materialer, du skal bruge til dine projekter.

  Kevin, student fra Rybners Tekniske Gymnasium (HTX) 

  Det bedste er

  Det bedste er værkstederne og laboratorierne. Her finder du alle de materialer, du skal bruge til dine projekter. Når du starter på HTX, tager du et ”kørekort” til skolens værksteder. Jeg tog et kørekort til el-værkstedet. Her lærte jeg fx at lave robotter og elnetværk.

  Hvis du overvejer at søge ind på HTX, så skal du synes naturvidenskabelige fag er interessante. Jeg fandt inspiration til mit uddannelsesvalg gennem Brobygning, hjemmesiden UG.dk og diverse YouTube-videoer.

  Det sjoveste er

  Vores klasse har et godt fællesskab. Vi laver mange sjove ting sammen. På første år udsmykkede min ven Ian og jeg en væg i vores klasselokale med adskillige billeder af min ven i morgenkåbe. På billederne havde vi skrevet forskellige sjove tekster. Vi havde lavet vores egne memes.

  Det var en sjov intern joke i vores klasse. Vores engelsklærer fik faktisk lavet en kop med et billede af ham foran væggen med teksten: Be the meme you inspire to be.


  Naturvidenskab, IT og idéudvikling

  Rybners Tekniske Gymnasium

  På Rybners Tekniske Gymnasium er vi vilde med science og at lære, mens vi får ting til at ske. Vi undersøger, eksperimenterer og fordyber os. Og vi gør det sammen. Du går tre uforglemmelige år i møde. Nyd tiden og tag del i den. Det er herfra, dine veje går.

  Sådan er det at være elev 

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  #Mit Rybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Mit Rybners

  Ansøgning

  Vil du starte på Rybners Tekniske Gymnasium? 

  Sådan søger du ind

  Studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  keyboard_arrow_up