OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Kristina. Student fra Rybners HF

  Derfor gik jeg på HF

  På HF kan jeg få de fag, jeg godt kan lide. Og så tager uddannelsen kun to år

  Jeg startede med at gå et år på STX. Men det var ikke noget for mig. Min kæreste gik på HF, og han talte godt om uddannelsen.

  På HF kan jeg få de fag, jeg godt kan lide. Og så tager uddannelsen kun to år – modsat gymnasiets tre. At jeg valgte HF, har jeg ikke fortrudt. Vi er to klasser med vidt forskellige personer, men vi kommer rigtigt godt ud af det med hinanden.  

  Når jeg er blevet student, tager jeg enten et sabbatår eller starter på en videregående uddannelse. Jeg ved bare, at jeg skal lave noget med mennesker.

  På skolen har jeg været i praktik på sygehuset, og det har givet mig en afklaring på, hvad jeg gerne vil. Derfor har jeg valgt Biologi og Matematik på B-niveau, da de fag giver mig gode forudsætninger for at læse til fx sygeplejerske.

  "

  Vi er gode til at fortælle hinanden, hvordan vi har det. Ingen skal føle sig udenfor.

  Kristina, student fra Rybners HF

  Det bedste er

  Sammenholdet i klassen er det bedst ved HF. Nogle i klassen er gode til Engelsk, nogle er gode til Dansk og nogle er gode til Matematik. Du har altid én, du kan spørge om hjælp.

  Forskelligheden gør vores sammenhold stærkt. Vi er fx ikke alle i samme aldersgruppe, som man er på andre skoler. Den yngste er 17 år og den ældste er 23 år.

  Men vores forskellige aldre og personligheder er kun en fordel. Vi er gode til at fortælle hinanden, hvordan vi har det. Ingen skal føle sig udenfor.

  Hvad skal du overveje før, du vælger HF?
  Uddannelsen tager kun to år, så der er selvfølgelig nogle fag, man ikke får på så højt et niveau, som på fx det almene gymnasium. Men HF åbner mange døre, og lærerne og vejlederne er gode til at guide en på rette vej.

  I det hele taget er det nemt at tale med lærerne på HF. Du kan altid gå til dem, og de lytter og interesserer sig for dig.

  Det sjoveste er

  Jeg er kommet i en meget sjov klasse. Vi griner altid. Det sker tit at en fra klassen siger noget sjovt, som får hele klassen til at skraldgrine.

  Vores lærere er faktisk også ret sjove. Jeg kan glæde mig til at have undervisning med en lærer, fordi jeg ved at så bliver det en sjov og lærerig time.

  Vejen til det du vil

  Rybners HF er en gymnasial uddannelse, der er tæt på virkeligheden og det lokale erhvervsliv. Der er et klart fagligt mål, og du kan tydeligt få øje på fremtidens muligheder og job.

  Har du ikke et tydeligt mål fra en start, bliver du hjulpet til at finde vejen til det, du gerne vil. Der er plads til forskellighed på Rybners HF, og det er et rart sted at være.

  Derfor skal du vælge HF på Rybners

  • Du bliver en del af et miljø med plads til mangfoldighed
  • Du finder drømmen og få en plan for fremtiden
  • Du får engagerede og interesserede lærere

  Læs mere om Rybners HF

  keyboard_arrow_up