OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Stig. Student fra Rybners Almene Gymnasium (STX)

  Derfor gik jeg på STX

  Jeg valgte STX, fordi så lukkede jeg ingen døre

  Efter folkeskolen vidste jeg ikke, hvad jeg skulle være. Jeg valgte STX, fordi så lukkede jeg ingen døre. STX åbner mange døre, hvis du vil søge ind på en videregående uddannelse.

  At det lige netop blev STX skyldes blandt andet, at jeg fik et godt indtryk af uddannelsen, da jeg var på Brobygning i folkeskolen. Mange af mine venner fra folkeskolen valgte også STX og det betød også noget for mit valg.

  Min fremtid?

  Jeg vil først tage et sabbatår. Jeg vil ud og rejse - måske til Thailand. Herefter vil jeg læse videre, men jeg ved endnu ikke hvilken uddannelse det bliver. De tanker har jeg tid til at tænke her på STX.

  Men jeg ved, at jeg højst sandsynlig ikke kommer til at sidde på et kontor dagen lang. Jeg skal ud og opleve noget. Der skal ske noget.  

  "

  Jeg valgte STX, fordi så lukkede jeg ingen døre.

  Stig, student fra Rybners Almene Gymnasium (STX)

  Det bedste er

  Vi har et godt fællesskab på tværs af klasserne. Inden du vælger studieretning, kommer du i en grundforløbsklasse. Du får altså to klasser i din tid på STX. Det gør at du kommer til at kende mange forskellige mennesker, hvilket blandt andet gør festerne og cafeerne super fede. På STX er der også flere piger end drenge - det er ikke helt skidt.

  Hvis du overvejer at søge ind på STX, så tag først en snak med din folkeskolelærer eller vejleder. De har et godt blik for hvad det kræver at gå på det almene gymnasium og om det er noget for dig.

  Men ellers vil jeg sige, at du skal vælge STX, hvis du, som mig, gerne vil holde alle døre åbne. STX gør dig klar til fremtiden.

  Det sjoveste er

  Festerne. Festerne er sjove. Lyset er dæmpet. Musikken spiller. Du kan danse eller sidde og snakke og få en øl. Af og til kommer der også nogle fede kunstnere, som spiller sange, alle kan synge med på.

  Festerne er fede, fordi du på STX kommer til at kende så mange mennesker. Du får et frisk og nyt socialt miljø.


  Vi gør dig klar til fremtiden

  Rybners Almene Gymnasium

  På Rybners Almene Gymnasium bliver du en del af et studiemiljø, der udvikler dig fagligt, personligt og socialt. Du får kompetencer til fremtiden, for STX udvider din verden og udfordrer dig i mange forskellige fag og arbejdsmetoder. Dine gymnasieår bliver en tid, du aldrig glemmer.

  Sådan er det at være elev på STX

   

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  #Mit Rybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Mit Rybners

  Ansøgning

  Vil du starte på Rybners Almene Gymnasium?

  Sådan bliver du optaget

  Studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  keyboard_arrow_up