OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • #mitrybners

 • #mitrybners

  Mød Anders. Vvs og blikkenslagerelev på Rybners Tekniske Skole

  Derfor går jeg på Teknisk Skole

  Jeg er god til at bruge mine hænder

  Jeg har altid vidst, at jeg var god til at bruge mine hænder. Jeg var i praktik hos min fætter, og der fandt jeg hurtigt ud af, at det var det, jeg skulle lave.

  Da jeg besøgte værkstederne her på Rybners, og mødte nogle af underviserne, så greb den gode stemning mig. Jeg startede på grundforløbet på Teknisk Skole og fandt en super god læreplads. Så det er lidt den tilgang jeg har haft til det hele: at jeg skulle lave noget med mine hænder.

  Min fremtid?

  Jeg vil helt sikkert arbejde med det her fag i nogle år og blive specialiseret. Derefter vil jeg tage nogle kurser og efteruddanne mig for at komme nærmere en niche indenfor faget.

  Men jeg vil helt klart ud og have noget rutine. Jeg vil gerne være en folk spørger om råd, én der har svar på det hele. Som man kender det fra ens egen mester – han har jo svaret på det hele.

  Derudover kunne det være fedt at være selvstændig en dag. Det tiltager mig også rigtig meget.

  "

  Den ping pong mellem underviser og elev, der er på Teknisk Skole, er meget retvisende for, hvordan miljøet er ude i virksomhederne.

  Anders, elev på Rybners Tekniske Skole

  Det bedste ved VVS- og blikkenslagerfaget er

  Jeg synes det bedste ved faget er, at det er så alsidigt. Du laver virkelig mange forskellige ting. Jeg går på VVS- og Blikkenslager-linjen, hvor jeg på VVS-delen lærer om alt indenfor varme og sanitet, mens jeg på Blikkenslager-delen lærer om tagrender, nedløb og inddækninger. Det synes jeg er mega fedt.

  Hvad skal man overveje, før man bliver VVS’er?
  Jeg synes bare, man skal prøve det af. Kom herud og mærk energien i værkstedet.

  Kulturen på skolen afspejler, hvordan det fungerer ude i virksomhederne. Den ping pong mellem underviser og elev, der er på Teknisk Skole, er meget retvisende for, hvordan miljøet er ude i virksomhederne.

  Og så skal du kunne lide at lave noget med dine hænder og knokle for at få tingene til at lykkes.

  Det sjoveste er

  Vi har et super godt fællesskab. Jeg synes det sjoveste er, at du gennem din skoletid følger den samme gruppe. Vi har et super godt fællesskab.

  Vi har en grill herude, som underviserne sponsorer lidt kul til, så vi kan grille, når vi har lyst. Underviserne er i det hele taget virkelige super fede – de er både undervisere og kammerater.

  Før jeg startede på Teknisk Skole tog jeg en studentereksamen på Teknisk Gymnasium (HTX). Det er fedt, at jeg har den tekniske baggrund og nu får jeg lov til at fordybe mig og bruge min hænder.

  Klædt på til arbejdsmarkedet

  Rybners Tekniske Skole

  På Rybners Tekniske Skole får du faglige kompetencer og færdigheder, du kan være stolt af. Vi giver dig viden og opgaver, som arbejdsmarkedet efterspørger. Her er du garanteret en uddannelse, der kan bruges til noget, og som er forberedt til fremtiden.

  Sådan er det at være elev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  #Mit Rybners

  Find inspiration i vores valg. Træf dit eget.

  Mit Rybners

  Sådan søger du

  Optagelse på Rybners Tekniske Skole

  Vil du starte på en erhvervsuddannelse på Teknisk Skole? 

  Sådan søger du ind

  Uddannelsesvejledning

  Find din uddannelse

  Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up