OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Fotogalleri

Rybners på Energiens Folkemøde 2022

Et tilbageblik på to gode dage ved Energiens Folkemøde, hvor elever fra alle Rybners' uddannelser fortalte nysgerrige folkeskoleelever om de grønne emner, der arbejdes med i undervisningen.

Hos HHX blev der lavet beregninger på, hvor mange liter vand, der bruges til at producere én T-shirt.Ved HTX'erne kunne de besøgende styre en affalds-sorteringsrobot, imens man hos STX'erne legede med højdekurver i AR-sandkassen. 

Anna og Naing fra Gastronom-uddannelsen bød på lokale råvarer (honning) fra skolens bylandbrug, imens Nikolaj og Nazarii fra Elektriker-uddannelsen stillede spørgsmålet: "Hvor mange elektrikere skal vi bruge til den grønne omstilling i perioden fra nu til 2030?" Ved du det?

Se billeder her 

(Klik på venstre/højre-pilene for at se billederne)

Mange uddannelser - mange muligheder

På Rybners har vi mange uddannelser
– også den rigtige til dig

Vi råder over hele paletten af uddannelser. Derfor kan vi tilbyde dig den helt rigtige uddannelse. Vores vejledere hjælper dig gerne med at finde vej til den rette uddannelse, så det kan føles trygt at starte på Rybners.

Sådan er det at være elev på:

Teknisk Skole

EUX

Handelsskole

STX / Alment Gymnasium

HTX / Teknisk Gymnasium

HHX / Handelsgymnasium

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Fotogalleri

Se flere billeder af livet på Rybners

Se vores fotogalleri

keyboard_arrow_up