OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Legater og studenterhuer: EUX Business elever blev fejret

21.06.2021

Tre nyudklækkede studenter fra EUX Business fik en særlig anerkendelse. Efter deres sidste eksamen modtog de legater for flid, dygtighed og godt kammeratskab.

Foto: En meget glad og rørt Christina modtog HK Sydjyllands FanebærerprisFoto: En meget glad og rørt Christina modtog HK Sydjyllands Fanebærerpris

Christina Gravensgaard Hansen blev i dag student fra Rybners EUX Business. Udover kram og lykønskninger fra familien og venner modtog – en meget overrasket - Christina også HK Sydjyllands Fanebærerpris.

- Jeg vidste ikke en gang, at det var en ting. Jeg er helt overvældet og meget taknemmelig.

HK Sydjylland anerkender med prisen en række exceptionelle unge mennesker over hele regionen. Legatet gives til en elev, som er gået forrest for at sikre et godt studiemiljø, har udvist et stort engagement og er respekteret af sine medstuderende.

Pengene fra legatet vil Christina bl.a. bruge til bøger, når hun starter på en videreuddannelse på erhvervsakademiet i Esbjerg.

Mads: - Det har været en fantastisk tid

19-årige Mads Rudbeck Nielsen modtog et legat fra Lida og Oscar Nielsens Fond for at været en behagelig og målrettet elev. Nu venter to år som eftermarkedselev hos bilforhandler Burgaard Sørensen.

Mads har været meget glad for EUX Business-uddannelsen:

- EUX er en fed sammenkobling mellem at få en god uddannelse og komme ud og få noget mellem fingrene.

EUX-studenten fremhæver især det gode studiemiljø på uddannelsen:

- Det har været en mega fed tid. Skolen og lærerne er meget imødekommende og i øjenhøjde med eleverne.

Thea svæver på sommerfuglevinger

For stor flid og dygtighed modtog Thea Kaarde Wind Gunnersen også et legat fra Lida og Oscar Nielsens Fond.

Thea har kæmpet med psykiske udfordringer, hvilket har gjort det svært for hende at tage en uddannelse. Men på Rybners fandt hun den rette uddannelse og de rette undervisere:

- Her føler jeg mig set, respekteret og imødegået. Jeg føler at folk holder af skøre lille mig.

- Det lyder måske mærkeligt, men jeg føler at jeg på uddannelsen har udviklet mig fra en muldvarp til svævende sommerfugl.

I sin fritid arbejder Thea for amatørteaterforeningen 7-kanten. Hun elsker at skabe gode oplevelser for kunder. Det får hun rig mulighed, når hun starter på sin praktikplads hos LEGO House i Billund.

- Jeg glæder mig til at være en del af et kontor der leger. Et kontor, der er aktive og udfordrende. Et kontor, der skaber de rette oplevelser for kunderne.

Se billederne: Årets studenter fra EUX Business springer ud

 

Læs mere om Rybners EUX Business

 

Nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Tilbage

keyboard_arrow_up