OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Rescue Center Denmark

 • GWO/Wind

  Sikkerhed i fokus på on-/offshore kurser

  På Rescue Center Denmark kan du få dine certifikater, som skal bruges i vind- og energiindustrien.

  Vi udbyder kurser i GWO-standard og dine certificeringer registreres i WINDA


  GWO kurser

  GWO i kursusnavnet betyder, at GWO-standarden følges. 

  Udover de nævnte kurser udarbejder Rescue Center Denmark i samarbejde med AMU SYD i Ribe kurset GWO Blade Repair. Indhold, datoer og tilmelding kan ses på: amusyd.dk/gwo-blade-repair

  renewable-energy-wind-turbine-2


  Winda

  Vær opmærksom på, at deltagelse på et GWO godkendt kursus kræver en personlig WINDA-profil. Førstegangsdeltagere kan oprette en profil på: winda.globalwindsafety.org/register/delegate/ Dit WINDA ID skal oplyses ved tilmelding.

  WINDA er en global database udviklet med det primære formål at verificere certificeringsstatus af GWO-certificerede kursusudbydere og træningsstatus for deltagere, der har deltaget på et GWO-certificeret kursus.

   

  single-neutral-id-card-3


  Kursusområder

  ActSafe kurserne gennemføres i henhold til ISO 22846-1 og 2 standarderne (Standards for Rope Access systems) godkendt at DNV-GL.

  Confiend Space kurset følger de engelske retningslinjer for Confiend Space (Performance Criteria of the UK National Occupational Standards: Working in High Risk Confined Spaces)

   

  climbing-sports


  Vi rådgiver dig

  Har du brug for specialtræning, har du akutte behov eller ønsker om en firmaaftale, kontakt venligst vores Full-service koordinator.

  phone-incoming-call

  Kommende kurser
   

  Kontakt

   

  keyboard_arrow_up