OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Rescue Center Denmark

 • Praktisk info

  Kurset, du skal deltage i, gennemføres med tilskud og deltagervilkår, der er fastlagt i loven om Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU). Målgruppen for Arbejdsmarkedsuddannelser er ufaglærte og faglærte med en uddannelse, der ikke overstiger en erhvervsuddannelse.

  Tekst mangler - er behov for yderligere info? Skal der kontakt til kursussekretær ind i højre side? xxxx

  Deltagerbetaling

  På alle kurser skal der betales et deltagergebyr, som afhænger af det aktuelle kursus. Gebyret skal være indbetalt inden kursusstart.

  money-wallet


  Indkvartering for beskæftigede

  Har du brug for indkvartering under kurset, skal du selv sørge for det. Vi har Hermitage Skolehjem & Kursuscenter, hvor du kan bestille overnatning og forplejning. Kontakt Hermitage på tlf. 7512 6464.

  Læs mere

  hotel-bed


  Indkvartering for ledige

  Ønsker du indkvartering, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Bestilling og betaling af forplejning og indkvartering håndterer Jobcenteret.

  hotel-bed  Kursusforplejning

  Der er ingen forplejning på kurset, men du er meget velkommen til at benytte skolens kantine. Du kan også bestille fuld forplejning.

  Læs mere om forplejning her

  restaurant-fork-knife


  Tilskud til løntab og transport

  Er du i målgruppen til Arbejdsmarkedsuddannelser, og får du løn, mens du er på kursus, kan din virksomhed søge om løntabsgodtgørelse og transporttilskud.

  Læs mere

   

  single-neutral-actions-money


  Kursusvarighed

  I din kursusindkaldelse er kursusvarigheden anført i dage. En kursusdag er 7,4 arbejdstimer. Hvis du når målet med kurset før tid, kan du vælge at forlade kurset.

  Du modtager dit AMU-bevis, hvis underviseren vurderer, at du har nået målet med kurset. Du skal dog være opmærksom på, at du vil blive registreret som fraværende, hvilket betyder, at virksomheden ikke får lønrefusion for den resterende kursustid.

  Hvis kurset er et certifikatkursus, kan du kun få udleveret certifikatet, hvis du har været til stede i hele kursusperioden.

  calendar-clock


  Afbud

  Ved afbud skal du hurtigst muligt kontakte Rescue Center Denmark, tlf. 7913 4555. Hvis du er ledig, skal du også orientere din A-kasse/Jobcenter.

  Læs mere 

  delete-1


  Rybners Rescue Center

  Skal dette afsnit måske være om Kursuscenter i stedet?

  safety-fire-exit


  Yderligere information

  Rescue Center Denmark, tlf. 7913 4555

  Mandag til torsdag kl. 08.00-15.30 og fredag kl. 08.00-13.45

   

  phone-incoming-call


  keyboard_arrow_up