OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • HF

 • Fagpakker

  På andet år af din HF vælger du, hvilken fagpakke der passer til dig og dine fremtidsdrømme. Vi tilbyder fem fagpakker, som alle gør dig klar til korte og mellemlange videregående uddannelser.

  De 5 fagpakker

  Du kan vælge imellem 5 fagpakker, der tager din uddannelse i den retning, du drømmer om.


  Bio- og sundheds-fagpakken: Biologi B og Psykologi C

  Er din drøm at blive sygeplejerske, jordemoder, fysioterapeut, radiograf, laborant eller måske farmakonom? Så skal du vælge fagpakken Bio- og sundhedsområdet, der klæder dig på til en videregående sundhedsuddannelse.

   

  Handel- og finans-fagpakke 1: Matematik B og Erhvervsøkonomi C

  Kan du se dig selv inden for handel- og finansområdet, er denne fagpakke den rette vej for dig at gå. Du kan videreuddanne dig til for eksempel finansøkonom, markedsføringsøkonom og serviceøkonom.

  Handel- og finans-fagpakke 2: Erhvervsøkonomi C og Tysk C

  Når du vælger denne fagpakke, bliver du stærk i erhvervsøkonomi, mens du træner tyskgloser. Erhvervslivet er vilde med økonomer, der kan sprog, så du kan se frem til et spændende arbejdsliv. Det kan være, du vil læse en administrationsbachelor, leisure management eller måske vil du være logistikøkonom? Du bestemmer selv din vej.

   

  Teknik-fagpakken: Matematik B og Teknologi C

  Når du uddanner sig inden for det tekniske område, åbner du dørene til mange uddannelsesmuligheder. Du får kompetencer, du kan bruge, hvis du f.eks. vil være datamatiker, energiteknolog eller bygningskonstruktør.

   

   

  Pædagogisk fagpakke: Samfundsfag B og Psykologi C

  Lærer, pædagog, socialrådgiver, politibetjent… Fagpakken inden for det pædagogiske område styrker dig til mange videregående uddannelser og du kommer til at stå stærkt, når du skal ud og arbejde med andre mennesker.

   

   

   

   

   

   

  Supplerende overbygning

  Du har mulighed for at tage en supplerende overbygning, som gør det muligt at søge direkte ind på universitetet eller anden lang videregående uddannelse. En supplerende overbygning betyder, at du skal forlænge din HF-uddannelse med et halvt år på VUC. 

  Læs mere om dine muligheder

  keyboard_arrow_up