OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • HF

 • Fremtiden

  HF-uddannelsen sigter mod de korte og mellemlange videregående uddannelser, men med en supplerende overbygning kan du også søge ind på de lange videregående uddannelser.

  Den hurtigste vej mod drømmestudiet

  Du får direkte adgang til:

  • Erhvervsakademiuddannelser
  • Professionsbacheloruddannelser

  Hvis du drømmer om at blive sygeplejerske, datamatiker, finansøkonom eller journalist, er HF-uddannelsen den hurtigste vej til målet. Det samme gør sig gældende for erhverv som fysioterapeut, jordemoder, byggetekniker, maskinmester, markedsføringsøkonom, lærer og politibetjent. Med HF på Rybners målretter du nemlig din uddannelse mod dit fremtidige studie og arbejde.

   

  Sådan får du adgang til universitetet

  Du har mulighed for at tage en supplerende overbygning, som gør det muligt at søge direkte ind på universitetet eller anden lang videregående uddannelse. En supplerende overbygning betyder, at du skal forlænge din HF-uddannelse med et halvt år på VUC.

  Læs mere 

   

  Hvad kan du søge ind på?

  UddannelsesGuidens Adgangskortet viser dig hvilke videregående uddannelser, du har adgang til efter din ungdomsuddannelse. 

  Værktøjet giver dig også mulighed for at lægge ekstra fag eller niveauer ind i din  gymnasiale uddannelse og se, hvordan det vil påvirke dine videregående uddannelsesmuligheder. Hvad sker der fx, hvis du løfter matematik et niveau op?

  Få svar i UddannelsesGuidens Adgangskort

   

  keyboard_arrow_up