OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • HF

 • Studieliv

  På HF er der plads til forskellighed  

  Du bliver en del af et stærkt fællesskab, og du kan se frem til gallarevy, studieture og ekskursioner. I vores lyse og moderne rammer er der plads til gruppearbejde og nærvær - fester, foredrag og hyggestunder.

  Gallarevy

  Årets største fest er gallarevy, og det er med god grund, at det er festen, alle ser frem til. De smukke kjoler, fine jakkesæt og høje humør sætter stemningen.

  Læs mere


  Festudvalget

  Bliv en del af festudvalget og få venner for livet. Det er en fantastisk måde at møde nye, sjove og festlige mennesker på – uafhængigt af årgange.

  Læs mere


  Elevrådet

  Bliv en del af demokratiet på Rybners. Som medlem af elevrådet får du mulighed for at få indflydelse på dagligdagen, undervisningen og skolens miljø. Elevrådet er fælles for HTX og HF og fungerer som elevernes talerør.

  Læs mere

  CS:GO eller FIFA? Dyrk din passion for e-sport 

  På Rybners kan du træne dine gamerskills efter skoletid, som er et tilbud til alle vores elever. Vi dykker ned i taktik, teamwork og strategi og tilbyder dig et ægte gamer-paradis. Her viser professionelle instruktører dig, hvad det kræver at begå sig som professionel e-sportsatlet. 

  Studieture og ekskursioner

  Studieture og ekskursioner er en naturlig del af HF-uddannelsen. Du kommer til at opleve, hvordan det styrker dig både fagligt og socialt at få lov til at bruge din viden i praksis. 

  Læs mere


  Legater

  Vi uddeler en række legater fra Lida og Oskar Nielsens fond til dimission, hvor eleverne med de højeste karaktergennemsnit og den bedste studiekammerat bliver belønnet.

  Læs mere

  Lektiecafé

  Der er plads til alle i lektiecaféen – uanset alder, karakter og niveau. Det er et trygt sted, hvor du kan læse lektier, skrive opgave og få hjælp af en lærer. 

  Læs mere

  "

  Jeg er ordblind og har svært ved matematik, men jeg får hjælp i lektiecafeen. Jeg får også studiestøttetimer, hvor jeg får eneundervisning af en lærer, og det har virkelig rykket mig fagligt.  

  Astrid Nielsen, HF 2. år, Team Danmark-elev

  Studie- og ordensregler 

  Studie- og ordensreglerne på Rybners Gymnasier er udarbejdet i henhold til Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser. 

  Læs mere

  Nul mobning

  På Rybners ønsker vi ingen mobning – hverken fysisk, psykisk eller digital. Derfor har vi en klar antimobbestrategi, så Rybners kan være et trygt uddannelsessted for alle.

  Læs mere


  En sund skole

  Rybners har en sund kantine, som tilbyder dagens ret og andre lette måltider to go – nemt og sundt! Rybners har også røgfri skoletid, hvor det er forbudt at ryge på skolens område.

  Læs mere

  Studiemiljø

  Du kommer til at have din daglige gang på Spangsbjerg Møllevej, der også huser HTX og Rybners’ mange erhvervsuddannelser. Det betyder, at du bliver en del af et studiemiljø med mange forskellige typer mennesker. Du kommer særligt til at lære HTX-eleverne godt at kende, for vi fester sammen og deler studiemiljø.

  Miljøet på skolen er lyst og imødekommende. Glassalen bliver brugt til gruppearbejde og Teknodromen bliver benyttet til alt fra revy, fester, foredrag og morgensamlinger. 

  Fredagscafé og fester styrker fællesskabet


  Fredagscafeer og fester på HF giver dig et velfortjent pusterum og mulighed for at lære alle elever at kende. Vi fester sammen med HTX, men du møder også elever fra HHX og STX til større fester som fx Megafest i januar, hvor kendte kunstnere optræder.

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Følg med i, hvad der sker

  Følg med i livet på Rybners HF. På Facebook kan du lære os bedre at kende.

  Følg os på Facebook

  keyboard_arrow_up