OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • HF

 • Elevrådet

  Elevrådet er fælles for HF og HTX og fungerer som elevernes talerør. Som medlem af elevrådet får du mulighed for at få indflydelse på dagligdagen, undervisningen og skolens miljø.

  Elevrådet på HTX og HF

  Elevrådet mødes jævnligt og diskuterer de aktuelle sager og ofte udarbejder de nye forslag til forbedring af skolen - både små og store sager tages op. Elevrådet har også en repræsentant i skolebestyrelsen, som er et vigtigt led i samarbejdet mellem lærere og elever.

  Hvert år kan nye elever stille op. Alle er dog velkomne til elevrådets møder, og har du et forslag til forbedringer, eller ændringer, skal du bare tage fat i en fra elevrådet.

  Elevrådet tager hvert år til sociale aktiviteter. Her kan du blandt andet være med til at diskutere, hvordan elevrådet kan påvirke skolegangen og studie- og ordensregler på Rybners HTX og HF.

  "

  Jeg blev en del af elevrådet allerede i 1.G. Jeg har ikke fortrudt det et sekund. Vi laver nye tiltag og forbedringer på skolen og sociale aktiviteter. Jeg har lært en masse om at tage ansvar.  

  Farnam Farjand, HTX 3.b, elevrådsformand

  keyboard_arrow_up