OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • HF

 • Studieture og ekskursioner på HF

  Studieture og ekskursioner er en naturlig del af din HF-uddannelse. Du kommer til at opleve, hvordan det styrker dig både fagligt og socialt at få lov til at bruge din viden i praksis.

  Studieture

  Du kan se frem til studieture på både 1. og 3. semester.

  På 1. semester tager vi på ryste-sammen-tur med overnatning, hvor vi lærer hinanden at kende. Vi bor i hytter og hygger os med sociale aktiviteter.

  På 3. semester tager vi til udlandet på studietur, hvor vi sammen får en masse gode oplevelser. Eleverne er med til at planlægge turen, som typisk går til en europæisk hovedstad.

  Ekskursioner

  Vi tager ofte ud af huset. Vi mener nemlig, at teorien fra klasselokalet først giver rigtig mening, når den møder virkeligheden.

  I kemi besøger vi fx rensningsanlæg, hvor vi ser nærmere på kemiske processer, der foregår i forbindelse med rensning af spildevand.

  Vi tager også til Ribe Vikingecenter for at forstå vikingernes historie, samfund og religion bedre og til Vadehavscenteret for at undersøge dyre- og plantelivet

  Studietursregler

  Når du er på studietur i gymnasiet, rejser du på rejsebureauets betingelser og ordensreglerne for vores gymnasier.

  Bliv klogere på studietursregler

  keyboard_arrow_up