OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Handelsgymnasium

 • BICE – et udviklende studiemiljø 

  Da vi på Rybners Handelsgymnasium oplever, at vores elever har mange faglige interesser, som de ønsker at fordybe sig i udover normal skoletid, har vi oprettet Business & Innovation Center Esbjerg. Til dagligt kaldet BICE.

  Faglig viden og inspiration til fremtidigt karrierevalg

  I BICE er der mange spændende aktiviteter. Vi har undervisningsforløb omkring så forskellige faglige emner som aktietrading, personlighedsprofiler og ejendomshandel.

  Fælles for alle forløbene er, at de foregår i elevernes fritid og altid afsluttes med et virksomhedsbesøg. Således får man som elev både faglig viden, men også inspiration til fremtidigt karrierevalg.

  Et karriereforløb i BICE

  Ser du allerede nu frem til at skulle købe egen bolig? Synes du, det er sjovt at gætte ejendomspriser? Så skal du deltage i Hammerslag! Sådan lyder en del af beskrivelsen af et karriereforløb i BICE. Gennem forløbet får du en grundig indføring i, hvordan privatøkonomi og ejendomshandel hænger sammen – blandt andet via et oplæg fra en ejendomsmægler. Inspireret af tv-programmet Hammerslag på DR slutter talentforløbet af med vurdering af tre ejendomme i Esbjerg.

  Udover karriereoplæg er der i BICE også faglige oplæg fra de videregående uddannelsesinstitutioner. 

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål.
  Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Følg med i, hvad der sker

  Følg med i livet på Rybners HHX. 
  På Facebook kan du lære os bedre at kende.

  Følg os på Facebook

  keyboard_arrow_up
  social-media-facebooksocial-instagramsocial-video-youtube-clipsocial-media-snapchatprofessional-network-linkedin