OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Kursuscenter

 • keyboard_arrow_down

  Kursusoversigt

  Vi opkvalificerer og efteruddanner dig. Vi udbyder en bred vifte af kurser inden for mange brancher, og vi tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder. Vi har fagligt kompetente faglærere og instruktører, der sikrer de bedste forudsætninger for læring. 

  Brancher og fagområder
   


  Bygge og anlæg

  Vi tilbyder kurser, hvor du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde. Med vores kurser inden for sikkerhed gør vi dig også gerne klar til at arbejde forsvarligt med fx epoxy og isocyanater.

  Se kurser

  construction-brick


  CAD og konstruktion

  Vi er eksperter inden for SolidWorks og Inventor til industrien og AutoCAD til samtlige brancher - bl.a. bygge- og offshorebranchen. Vi tilbyder både introduktionskurser og kurser, der effektiviserer dit daglige tegnearbejde.

  Se kurser

  project-blueprint-buildings


  El 

  Vi tilbyder en række kurser inden for det el-faglige område på vores Styrings- og Reguleringscenter. Med vores sikkerhedskurser lærer du at passe på dig selv, når du arbejder på eller nær spænding eller med ATEX.

  Se kurser

  flash-1


  On-/offshore

  Du får kompetencer til offshorebranchen og industrien. Vi tilbyder både faglige kurser som fx instrumentrørlægger eller momenttilspænding/efterspænd af bolte i vores Styrings- og Reguleringscenter samt sikkerhedskurser i samarbejde med Rescue Center Denmark.

  Se kurser

  renewable-energy-wind-turbine-2  Svejsning

  Vi gennemfører svejsekurser og svejsecertifikater med et højt fagligt niveau. Vi sørger for, at du bliver klar til at svejse efter branchens krav. Du kan tage kurser i alt fra fx flammeskæring, lysbuesvejsning, arbejdsmiljø, brandforanstaltning til Pulversvejsning.

  Se kurser


  Hotel og restaurant

  Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas. 

  Se kurser

  restaurant-dishes


  E-Learning

  Vi har gjort det muligt at tage en række af vores sikkerhedskurser online. Det betyder, du kan tage kurset, når og hvor, det passer dig. Du bestemmer også selv tempoet og kan holde pause, når du har brug for det.

  Se kurser

  e-learning-monitor


  Sikkerhed

  Din sikkerhed går forud for alt andet. Vi udbyder forskellige sikkerhedskurser inden for mange brancher. Vi har samlet dem alle her. 

  Se kurser

  safety-electricity-danger


  Rescue Center Denmark 

  Rescue Center Denmark er Rybners’ mest actionprægede lokation. Vi afholder en lang række kursusaktiviteter inden for brand, redning, autohjælp, bjærgning og køreteknik samt kurser til vindindustrien og skræddersyede specialkurser

  Se kurser

  keyboard_arrow_up
  social-media-facebookprofessional-network-linkedin