OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Kursuscenter

 • Praktisk info

  Er du interesseret i at vide mere om AMU-kurser, dine rettigheder som ledig eller de tilbud, vi har til virksomheder? Det kan også være, du er på udkig efter oplysninger om indkvartering, afbud eller ordensregler? Vi har samlet alle nyttige informationer til dig.

  Individuel kompetencevurdering

  En individuel kompetencevurdering (IKV) giver dig mulighed for at få vurderet og anerkendt dine færdigheder i forhold til arbejdsmarkedsuddannelser (AMU). Det betyder kort sagt, at du får papir på, hvad du kan og en plan for, hvad du vil. 

  Læs mere

  certified-certificate


  AMU-kurser

  AMU står for arbejdsmarkedsuddannelser og er efteruddannelse for faglærte og ufaglærte. Der er offentlig støtte til kurserne, og derfor skal der kun betales et mindre deltagergebyr.

  Læs mere

  certified-diploma-1


  For ledige

  Vi har samlet brugbar information om 6 ugers jobrettet uddannelse og den landsdækkende positivliste til dig, der er ledig. 

  Læs mere

  job-seach-team-man  For virksomheder

  Har du en eller flere medarbejdere, der har brug for opkvalificering? Eller skal hele virksomheden have et løft i samme retning? Vi står klar til at opfylde jeres behov uanset, hvad I har brug for.

  Læs mere

  money-wallet


  Indkvartering

  Vi tilbyder gode muligheder for overnatning og forplejning i løbet af dit kursus på Rybners Kursuscenter. Du kan nemlig få et velfortjent hvil på Hermitage Skolehjem & Kursuscenter, hvor du får morgenbuffet og aftensmad.

  Velkomstfolder for kursister

  hotel-bed


  Afbud

  Alle kan blive syge, og der kan opstå situationer, så du ikke alligevel kan deltage på det kursus, som du har tilmeldt dig. Se her, hvordan vores regler er ved afbud.

  Læs mere

  delete-2


  Ordensregler

  For at få hverdagen til at fungere på Rybners Kursuscenter, har vi vedtaget følgende ordensregler, som vi forventer, at alle kursister lever op til.

  Læs mere

  copy-paste


  Rybners Rescue Center

  Rescue Center Denmark er Rybners’ mest actionprægede lokation. Her foregår en lang række kursusaktiviteter inden for brand, redning, autohjælp, bjærgning og køreteknik samt kurser til vindindustrien og skræddersyede specialkurser. 

  Læs mere

  safety-fire-exit


  Kontakt os

  Vores virksomhedskonsulenter sidder klar med råd og vejledning.

  Læs mere

  phone-incoming-call


  keyboard_arrow_up
  social-media-facebookprofessional-network-linkedin