OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Fotogalleri

Rybners på Energiens Folkemøde 2023

Elever fra Rybners var rigt repræsenteret ved Energiens Folkemøde i Esbjerg. På vores stande kunne folkemødedeltagerne bl.a. smage på fremtidens krible-krable-mad, styre en robot og lave deres egne flotte vindmøller!

Flere af vores gymnasieelever deltog også i forskellige konkurrencer ved folkemødet. Og sørme om de ikke løb med sejren i to af konkurrencerne.

HTX-eleverne Mikkel og Carl fra 2.C vandt 1. pladsen og 7.000 kr. i Løvens Grønne Hule, mens elever fra henholdsvis HTX og STX indtog 2. og 3. pladsen.

I digterkonkurrencen Fremtidens Grønne Stemme brillerede Jasmin fra 2.C på HHX med folkemødets bedste klimadigt, hvilket resulterede i en 1. plads og et gavekort på 7.000 kr.
 

Se billederne her 

(Klik på venstre/højre-pilene for at se billederne)

Mange uddannelser - mange muligheder

På Rybners har vi mange uddannelser
– også den rigtige til dig

Vi råder over hele paletten af uddannelser. Derfor kan vi tilbyde dig den helt rigtige uddannelse. Vores vejledere hjælper dig gerne med at finde vej til den rette uddannelse, så det kan føles trygt at starte på Rybners.

Sådan er det at være elev på:

Teknisk Skole

EUX

Handelsskole

STX / Alment Gymnasium

HTX / Teknisk Gymnasium

HHX / Handelsgymnasium

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

Fotogalleri

Se flere billeder af livet på Rybners

Se vores fotogalleri

keyboard_arrow_up