OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Gratis forløb for grundskoleelever

På Rybners åbner vi gerne op for nysgerrige grundskoleelever. Vi tilbyder derfor forskellige 1-dags forløb for elever i 3. - 7.klasse. Book fx. en rundvisning eller en dag i vores køkkener og værksteder. 

 

Book en dag på Rybners!


Vi vil altid gerne vise vores køkkener, værksteder og saloner frem for nysgerrige grundskoleelever. Derfor har vi flere undervisningstilbud for 3. – 7.klasse, som lærere og andre fagpersoner kan booke helt gratis. Fælles for dem er, at eleverne får lov til at arbejde med hands-on-opgaver. Tilbuddene kan kobles til specifikke fag eller temaer i den daglige undervisning.

Vælg det undervisningstilbud, der passer jer!

Læs mere om det enkelte tilbud og book en dato, ved at følge linket.

 

Fugl i skjul
4. - 5. klasse

Kom i værkstedet med vores tømrere og lav flotte fuglehuse til Esbjergs Kirkegårde. 
Læs mere og book

Fremtidens Krible-krable mad
5. - 6. klasse

Tør du smage på en melorm? Sammen med vores kok skal eleverne lave kendte retter i køkkenet – men med et bæredygtigt twist af insekter. 
Læs mere og book

Hvad kan jeg blive, når jeg bliver stor? 
3. - 7.klasse 

Glæd jer til en anderledes rundvisning på Teknisk Skole. Eleverne skal på opdagelse i køkkener, værksteder og saloner med vores guide. Undervejs prøver vi kræfter med mindre opgaver.
Læs mere og book

Kommer snart! Intro til erhvervsuddannelserne 
For grundskolelærere

Bliv klædt på til at hjælpe dine udskolingselever med den nyeste viden om erhvervsuddannelsernes muligheder og indhold! Book som gruppe. Læs mere og book. 

Har du spørgsmål?
Kontakt venligst

Mette Biltoft Jensen

Elevrekrutteringskoordinator

mailE-mail

keyboard_arrow_up