OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Handelsgymnasium

 • Studieliv

  Traditioner og nytænkning

  På HHX går traditioner og nytænkning hånd i hånd. Vi holder fast i traditioner som gallafest og juleklip, og vi får ny viden fra erhvervsfolk, politikere, musikere, forfattere og debattører. 

  Gallafest

  Rybners HHX er et gymnasium med stolte traditioner. En af de helt store er den årlige gallafest. Her er alle sejl er sat til for at skabe et brag af en fest. 

  Læs mere

   


  Festudvalget

  Bliv en del af en stor familie. Meld dig ind i festudvalget Neptun. Det er en fantastisk måde at møde nye, sjove og festlige mennesker på – uafhængigt af årgange.

  Læs mere


  Studieture

  Studieture er en integreret del af undervisningen. Underviserne er gode til at planlægge relevante og aktuelle ekskursioner.

  Læs mere

  CS:GO eller Legaue of Legends? Dyrk din passion for e-sport 

  På Rybners kan du træne dine gamerskills efter skoletid, som er et tilbud til alle vores elever. Vi dykker ned i taktik, teamwork og strategi og tilbyder dig et ægte gamer-paradis. 

  Læs mere

  Elevrådet

  Bliv en del af demokratiet på Rybners. Som medlem af elevrådet får du mulighed for at få indflydelse på dagligdagen, undervisningen og skolens miljø. Elevrådet er fælles for HHX og STX og fungerer som elevernes talerør.

  Læs mere


  Legater

  På HHX uddeler vi hvert år ved dimission og Kyndelmisse en række legater til elever. 

  Læs mere

  Lars Løkke besøgte Rybners på opfordring fra 3.g’er

  Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen slog et slag for FN’s 17 verdensmål, da han besøgte Rybners Gymnasium i Grådybet.

  Foredraget blev en realitet takket være Johann Svane, som nu er student fra Rybners Handelsgymnasium.

  Læs mere om foredraget

  Studie- og ordensregler 

  Studie- og ordensreglerne på Rybners Gymnasier er udarbejdet i henhold til Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser. 

  Læs mere

  Anti-mobbestrategi 

  På Rybners tolererer vi ikke mobning, chikane eller anden form for diskrimination. Her behandler vi hinanden med respekt og værdighed. Derfor gør vi os umage med at skabe et godt psykisk og fysisk studie- og arbejdsmiljø, der tager hensyn til den enkelte. 

  Læs mere


  En sund skole

  Rybners har en sund kantine, som tilbyder dagens ret og andre lette måltider to go – nemt og sundt! Rybners har også røgfri skoletid, hvor det er forbudt at ryge på skolens område.

  Læs mere

  Sund og rask

  Vi vil gerne have sunde og glade elever. Da en løftet pegefinger ikke virker, appellerer vi i stedet til dit konkurrencegen via Sund og Rask.

  Alle 1.g klasser på HHX deltager automatisk i konkurrencen, som løber over hele det første gymnasieår. Sund og Rask omfatter bl.a. turneringer i golf, bordtennis, badminton, fodbold og squash. Den klasse, der ved årets udgang har samlet flest point sammen, vinder en præmie.

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Følg med i, hvad der sker

  På vores Facebook kan du lære os bedre at kende og følge med i livet på HHX.

  Følg os på facebook

  keyboard_arrow_up