OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Handelsskole

 • Bliv klogere på Rybners Handelsskole 

  Oplev, hvad vi kan tilbyde. Vi åbner løbende dørene, så du kan få et indblik i livet på Handelsskolen. Vi inviterer dig og dine forældre til virtuelt åbent hus, men vi ser dig også gerne til brobygning og til Erhvervsuddannelsernes Dage.  

  Brobygning på Rybners Handelsskole 

  Kom og prøv, hvordan det er at gå på Rybners Handelsskole. I brobygning kommer du til at prøve at være handelsskoleelev, så du ved, hvad der venter dig efter folkeskolen.  

  Du vil komme til at opleve nye og spændende fag som markedsføring og eventplanlægning, og sammen med andre, arbejde med et tværfagligt projekt.  

  Læs mere om brobygning


  Åbent hus på Rybners Handelsskole 

  Vi gør dig klogere på dit uddannelsesvalg. Vi inviterer dig og dine forældre til virtuelt åbent hus, hvor elever og lærere er klar til at fortælle dig om livet på Handelsskolen.

  Vi glæder os til at give dig et indblik i fag, studieretninger, projekter, studiemiljø og sociale aktiviteter. 

  Læs mere om Åbent hus

  Erhvervsuddannelsernes Dage

  På Erhvervsuddannelsernes Dage oplever du på 3 timer, hvad det kræver at uddanne sig på Handelsskolen og på Teknisk Skole. 

  Du møder elever, lærere og vejledere, som fortæller dig om hverdagen på en erhvervsuddannelse og om dine muligheder for at få job eller læse videre. Erhvervsuddannelsernes Dage er et tilbud til 8. klasseselever.

  Bliv klogere på Erhvervsuddannelsernes Dage

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Følg med i, hvad der sker

  Følg med i livet på Rybners Handelsskole. På Facebook kan du lære os bedre at kende.

  Følg os på Facebook

  keyboard_arrow_up