OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • EUX

 • Studieliv

  Oplev et særligt kammeratskab og et ungt studiemiljø

  EUX har et helt særligt studiemiljø, der kombinerer fagligt fællesskab og kammeratskab med et attraktivt studiemiljø, der byder på studieture, fredagscafér, fester og elevdemokrati.

  Det sociale liv på EUX Business

  Når du tager en EUX Business, bliver du en del af hverdagen og fællesskabet på Rybners Handelsskole.

  Læs mere


  Det sociale liv på EUX Teknisk

  Når du tager en EUX inden for det tekniske område, bliver du en del af hverdagen og fællesskabet på Rybners Tekniske Skole.

  Læs mere


  CS:GO eller FIFA? Dyrk din passion for e-sport 

  På Rybners kan du træne dine gamerskills efter skoletid, som er et tilbud til alle vores elever. Vi dykker ned i taktik, teamwork og strategi og tilbyder dig et ægte gamer-paradis. Her viser professionelle instruktører dig, hvad det kræver at begå sig som professionel e-sportsatlet. 

  Trivsel

  På Rybners tilbyder vi dig hjælp, hvis du har eksamensangst eller livet gør ondt. Vi har en psykologordning og vejledere, som kan afhjælpe belastende nervøsitet i forbindelse med eksamen.

  Læs mere


  Fagenes Fest

  Du og dine holdkammerater bliver inviteret til Fagenes Fest, når I er færdige med jeres uddannelse. Til denne festlige aften bliver der uddelt legater til en værdi af cirka 100.000 kroner, og vi kårer alt fra Årets håndværker til Årets kammerat.

  Læs mere

  "

  Vi har et vildt godt fællesskab og vi ses også i fritiden, hvor vi tager ud og spiser eller i byen.

  Jacob, Rybners EUX Tømrer

  Nul mobning

  På Rybners ønsker vi ingen mobning – hverken fysisk, psykisk eller digital. Derfor har vi en klar antimobbestrategi, så Rybners kan være et trygt uddannelsessted for alle. Det er altafgørende for os, at du trives og har det godt som elev.

  Læs mere


  En sund skole

  Rybners har en sund kantine, som tilbyder dagens ret og andre lette måltider to go – nemt og sundt! Rybners har også røgfri skoletid, hvor det er forbudt at ryge på skolens område.

  Læs mere

  Kontakt vores uddannelsesvejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne. Ring til os på 79134428

  Læs mere om vores uddannelsesvejledning

  Følg med i, hvad der sker

  På vores Facebook kan du lære os bedre at kende og følge med i livet på Rybners EUX.

  Følg os på facebook

  keyboard_arrow_up