OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Bliv en del af fællesskabet

Ledige stillinger

 

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem.
Her kan du søge på vores ledige stillinger via en enkel registrering.

Ansættelsesproces

Hos Rybners vil vi gerne modtage ansøgninger elektronisk via vores rekrutteringssystem. Vores erfaring siger, at det sikrer dig den bedste og mest effektive behandling af din ansøgning.

Ansøgning

Du søger en stilling ved at gå ind på jobopslagene på siden Ledige stillinger. Her vil du blive bedt om at udfylde et skema. De felter der er markeret med * skal udfyldes. Der er naturligvis også mulighed for at uploade ansøgning og CV. Når du er færdig med at udfylde skemaet, trykker du på send ansøgning. Herefter får du en bekræftelse på mail om, at vi har modtaget din ansøgning.

Indkaldelse til samtale

Når ansøgningsfristen er udløbet, udvælger vi et antal egnede ansøgere til første samtale. Under samtalen får du mulighed for at høre nærmere om jobbet, og vi får mulighed for at høre nærmere om din baggrund og afdække dine kompetencer. Hvis der er behov for det, udvælges der et antal ansøgere til anden samtale.

Ansættelse

Hvis du får tilbudt en stilling hos Rybners, modtager du et ansættelsesbrev, som du skal underskrive og returnere. Når en stillingen er besat, vil alle øvrige ansøgere modtage et svar på deres ansøgning.

Fortrolighed og etik

Vi lægger vægt på en høj etik og fortrolighed i ansættelsesprocessen, og det er vigtigt for os, at du som ansøger oplever, at du bliver behandlet professionelt og med respekt.

Vi behandler din ansøgning og alle dine dokumenter fortroligt. Med hensyn til referencetagning, så retter vi aldrig henvendelse til nuværende eller tidligere arbejdsgivere uden først at have aftalt det med dig.

Har du været til samtale og fået afslag, kan du også få uddybet dette.

Held og lykke med jobsøgningen.

Privatlivspolitik for jobsøgere

keyboard_arrow_up