OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Handelsskole

 • Studieliv

  Du bliver en del af et mangfoldigt studiemiljø 

  Handelsskolen er meget mere end spændende og lærerig undervisning. Du bliver en del af et mangfoldigt studiemiljø, hvor vi vægter sociale aktiviteter højt.

  Fredagscafé og fester 

  Du bliver løbende inviteret til fredagscaféer og andre fester i løbet af året. Skru op for det sociale fællesskab og lær dine klassekammerater bedre at kende over en hyggestund eller en omgang bordfodbold.

  Læs mere


  Festudvalget

  Gemmer der sig en festplanlægger i dig eller har du en masse idéer til, hvordan man bedst får strikket en fest sammen, er der plads til dig i vores festudvalg.  

  Læs mere


  Elevrådet

  Som en del af elevrådet har du en chance for at sætte dit præg på skolemiljøet på Handelsskolen.

  Læs mere

  CS:GO eller FIFA? Dyrk din passion for e-sport 

  På Rybners kan du træne dine gamerskills efter skoletid, dette er et tilbud til alle vores elever. Vi dykker ned i taktik, teamwork og strategi og tilbyder dig et ægte gamer-paradis. Her viser professionelle instruktører dig, hvad det kræver at begå sig som professionel e-sportsatlet. 

  Studieture og ekskursioner

  På Rybners Handelsskole tager vi på studieture og ekskursioner, hvor du kan se frem til både faglige og sociale oplevelser.  

  Læs mere


  Legater

  Hvert år til studieafslutninger på Rybners Handelsskole uddeler vi en række legater til socialt eller fagligt flittige elever. 

  Læs mere


  Prøver og eksamen

  Løbende bedømmelser og karakterer på Rybners Handelsskole sikrer, at du hele tiden har en fornemmelse af, hvordan du fagligt klarer dig.

  Læs mere

  "

  Jeg synes, skolen støtter op om det sociale liv. På ryste-sammen-turen begyndte vi at snakke sammen på kryds og tværs, og vi lærte hinanden at kende. Det var rigtig vigtigt for mig.

  Jeppe Andersen, elev Rybners Handelsskole

  Fremtiden

  Hvad bringer fremtiden med en handelsuddannelse? Vi guider dig mod dine drømme.

  Bliv klogere her


  Nul mobning

  På Rybners ønsker vi ingen mobning – hverken fysisk, psykisk eller digital. Derfor har vi en klar antimobbestrategi, så Rybners kan være et trygt uddannelsessted for alle.

  Læs mere


  En sund skole

  Rybners har en sund kantine, som tilbyder dagens ret og andre lette måltider to go – nemt og sundt! Rybners har også røgfri skoletid, hvor det er forbudt at ryge på skolens område.

  Læs mere

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Følg med i, hvad der sker

  Følg med i livet på Rybners Handelsskole. På Facebook kan du lære os bedre at kende.

  Følg os på Facebook

  keyboard_arrow_up