OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Handelsskole

 • Legater

  Hvert år bliver der uddelt legater til studieafslutninger på Rybners Handelsskole. Legaterne er HK’s Fanebærerpris og Lida og Oscar Nielsens Legat.  

  Eleverne med de højeste karaktergennemsnit og den bedste studiekammerat bl.a. kan se frem til at blive belønnet. Det er lærerne, der indstiller elever til legater.  

  "

  Sabine har udvist stor flid og dygtighed. Hun arbejder koncentreret og målrettet og besidder en stædighed og evne til at fordybe sig i opgaverne, hvilket har resulteret i opgaver og fremlæggelser på et imponerende højt niveau.”

  Sabine, EUX Kontor, legatmodtager 2020

  "

  Simone har et godt og smittende humør, og samtidig løst sine opgaver med stor seriøsitet og en god portion stædighed. Hun har dermed opnået mange flotte resultater i fagene og samtidig bidraget til et godt miljø i klassen.

  Simone, EUX Detail, legatmodtager 2020

  "

  Maja har altid været glad og positiv og fantastisk til at skabe en god og positiv stemning i klassen samt sikre et godt studiemiljø på uddannelsen. Hun har arbejdet seriøst med opgaverne i fagene og kæmpet for at opnå gode resultater.

  Maja, Rybners Handelsskole, legatmodtager 2020

   

  keyboard_arrow_up