OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Mange uddannelser – mange muligheder

På Rybners har vi mange uddannelser – også den rigtige til dig

Vi råder over hele paletten af uddannelser. Derfor kan vi tilbyde dig den helt rigtige uddannelse. Vores vejledere hjælper dig gerne med at finde vej til den rette uddannelse, så det kan føles trygt at starte på Rybners.

Dit Rybners. Vores fremtid.

På Rybners har du undervisere, som er eksperter i deres fag. De interesserer sig for dig og gør dig så dygtig som muligt med undervisning, der passer til dig.

Det hele foregår i et spændende studiemiljø. Her prioriterer vi digital læring, bredde og dybde i vores undervisning og et sammenhold på tværs af hele Rybners. Sammen med os skaber du en fremtid fuld af muligheder.

De hurtige facts

Rybners i tal


32

Uddannelser

2974

Årselever

440

Ansatte

4

Adresser

1

Skolehjem

Vores vision og strategi

Vi har fokus på dig og din fremtid

Rybners uddannelser og projekter

Afhold et arrangement på Rybners

Rybners åbner gerne dørene for organisationer, der ønsker at afholde aktiviteter for elever og/eller personale, som kan gøre os klogere. 

Find mere information

 

Vores historie

Bliv klogere på Rybners

Vi tilbyder det bredeste udvalg af ungdomsuddannelser uden for København. Det betyder, at vi har en uddannelse til alle.

Dyk ned i vores historie

Undervisning af høj kvalitet

Din sikkerhed for kvalitet i uddannelserne

Vi gør os umage med et systematisk kvalitetsarbejde, der er din garanti for et højt fagligt og pædagogisk niveau på alle vores uddannelser.

Kvalitet og evalueringer på Rybners

keyboard_arrow_up