OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Handelsgymnasium

 • Det faglige

  Moderne og projektorienteret undervisning

  På HHX tager vi udgangspunkt i verden omkring os i undervisningen. Du får helt nye fag som international økonomi, virksomhedsøkonomi og afsætning på skemaet og dermed ny viden i bagagen. Du får også dygtige lærere, der interesserer sig for dig. 

  Studieretninger 

  På HHX kan du vælge mellem tre studieretninger: den matematiske, den internationale og den økonomiske.

  Læs mere


  Grundforløb

  På grundforløbet præsenterer vi dig for studieretningerne på HHX. Du bliver klar til at vælge den retning, dit studie skal tage.

  Læs mere


  Fagene på HHX 

  På HHX får du nye fag som international økonomi, virksomhedsøkonomi og afsætning. 

  Læs mere

  Studiecafé og lektiehjælp

  Open Study

  Open Study er et tilbud til dig, der gerne vil lave lektier og opgaver på skolen. Her kan du lave gruppearbejde, møde andre elever og få hjælp til de svære gloser eller umulige ligninger af dygtige 3.g-elever.

  Store skriftlige opgaver

  Du kommer til at skrive flere større opgaver, mens du går på Handelsgymnasiet

  Læs mere


  Eksamen, opgaver og karakterer

  Her finder du info om karakterer, eksamen, prøver og større skiftlige opgaver på Rybners HHX.

  Læs mere

  Undervisningen på HHX

  Undervisningen på HHX er et mix af klasseundervisning, gruppearbejde og projekter. I mange af vores projekter arbejder vi sammen skoler, universiteter og virksomheder i Esbjerg og omegn

  Læs mere

  "

  På HHX arbejder du med nutidige cases. Du kan snakke med dine forældre om et emne under aftensmaden og dagen efter tager din lærer emnet op i undervisningen. Det er fedt. 

  Thea , elev på HHX.

  Studieområdet på HHX

  Studieområdet på Rybners HHX har tværfagligheden i centrum. Her bliver du positivt udfordret i en række spændende tværfaglige forløb, der styrker dine faglige, innovative, globale og digitale kompetencer. 

  Læs mere

  BICE – et udviklende studiemiljø 

  Da vi på Rybners Handelsgymnasium oplever, at vores elever har mange faglige interesser, som de ønsker at fordybe sig i udover normal skoletid, har vi oprettet Business & Innovation Center Esbjerg. Til dagligt kaldet BICE.

  Læs mere


  Individuel timepulje

  I løbet af din gymnasie tid, vil der være en række dage, hvor du vil få mulighed for at gå i gymnasiet på en anden måde end den daglige undervisning.

  Læs mere

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål.
  Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Praktik i udlandet

  Styrk din internationale profil

  Hvis du drømmer om at bo og arbejde i udlandet, er dine muligheder gode gennem PIU-ordningen.

  Et praktikophold i udlandet styrker dine faglige og personlige kvalifikationer, og kan være med til at give dig et forspring på arbejdsmarkedet, når du er færdiguddannet. Du bliver udfordret fagligt og personligt, samtidig med at du styrker dine sprogkompetencer - og du får en oplevelse for livet!

  Kom i praktik i udlandet

  keyboard_arrow_up