OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • EUX

 • Rybners EUX Business uddannelser

  Vi udbyder tre uddannelser på Rybners EUX Business: EUX Kontor, EUX Detailhandel og EUX Handel samt den internationale linje: EUX International Business. Uanset hvilken uddannelse, der passer til dig, tager du den direkte vej til erhvervslivet og videreuddannelse.


  EUX International Business

  EUX International Business er for dig, som drømmer om en karriere i en international virksomhed inden for kontor, handel og detail. 


  EUX Kontor

  EUX Kontoruddannelsen er for dig, som drømmer om et kontorjob og en uddannelse, der gør dig klar til videreuddannelse. 


  EUX Detailhandel

  EUX Detailhandel er for dig, der ønsker et job inden for detailhandelbranchen (B2C) og have mulighed for at videreuddanne dig. 


  EUX Handel

  EUX Handel er for dig, der vil gøre karriere inden for handel mellem virksomheder (B2B). Du får samtidigt en studentereksamen, der giver adgang til videreuddannelse. 


  Forberedende fag

  Du ved, at du vil tage en EUX Business-uddannelse, men mangler de sidste fag. Dem kan du nu tage på 15 uger, så du er klar til at søge ind på EUX Business.

  Drømmer du om en karriere i en international virksomhed? Tag vores nye EUX International Business-uddannelse

  EUX International Business er for dig, som gerne vil kombinere din EUX Business-uddannelse med undervisning og oplæring i udlandet. Og da Rybners Handelsskole er Erasmus+ akkrediteret, skal du som udgangspunkt ikke betale for dine udlandsophold. Du skal kun finansiere dine egne lommepenge.

  Bliv klogere på EUX International Business

  Uddannelsesvejledning

  Brug for hjælp? Vores vejledere sidder klar til at hjælpe dig med råd og vejledning

  Ring til os på 7913 4428

  Optagelse

  Klar til drømmeuddannelsen? På de fleste af vores erhvervsuddannelser er der optagelse to gange om året

  Søg direkte på optagelse.dk

  keyboard_arrow_up