OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Teknisk Gymnasium

 • Det faglige

  Høj faglighed og tid til fordybelse

  Det faglige på HTX bærer præg af, at vi er et Science gymnasium. Matematik, fysik og kemi er fedt - især, når fagene møder virkeligheden i laboratoriet. Er du mere til IT og programmering eller måske design og kommunikation, har vi også en studieretning, der passer til dig.

  Grundforløb

  På grundforløbet præsenterer vi dig for alle gymnasiets studieretninger. Du bliver klar til at vælge den retning, dit studie skal tage.

  Læs mere


  Studieretninger

  Efter grundforløbet skal du vælge studieretning. Dit valg former din faglige profil og giver dig en helt unik mulighed for at fordybe dig i de fag, du synes, er allermest spændende. 

  Læs mere


  Fag og valgfag 

  Du kan se frem til en række interessante fag, der er obligatoriske for alle elever. Vi udbyder også mange valgfag, der tager din uddannelse i den retning, du drømmer om.

  Læs mere

  Faglige konkurrencer

  Er du et konkurrencemenneske?

  Rybners HTX er ofte repræsenteret, når der afholdes regionale, nationale og internationale fagkonkurrencer for gymnasieelever.

  Så godt som hvert år er flere af Rybners’ HTX-elever med i opløbet om at repræsentere landet ved forskellige fag-olympiader inden for det naturvidenskabelige område.

  Gymnasiet har også tit elever, der når langt til konkurrencer som DM i Teknologi, matematikkonkurrencen Georg Mohr, Fysik OL, Kemi OL og Dansk Datalogi-Dyst. 

  Store skriftlige opgaver

  Du kommer til at skrive flere større opgaver, mens du går på HTX. Der er skriftlige afleveringer i de fleste fag og derudover skal du skrive 3 større opgaver.

  Læs mere


  Undervisningen 

  HTX er en teoretisk og gymnasial uddannelse, hvor meget af undervisningen er bygget op med projektarbejde og eksperimenter. 

  Læs mere


  "

  Det fedeste ved HTX er, at vi ofte arbejder med det samme emne i alle fag og at vi er meget i laboratorier og værksteder. På den måde får vi det ”i hænderne”, og det er en god måde at lære på.

  Magnus Svendsen, elev på HTX 2.C


  Fagniveauer

  Fagene på HTX er alle inddelt i forskellige fagniveauer. Et fag kan være A, B eller C niveau. 

  Læs mere

   


  Eksamen, opgaver og karakterer

  Her finder du info om undervisningsbeskrivelser, karakterer, eksamener, prøver og større skiftlige opgaver på Rybners HTX.

  Læs mere

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Følg med i, hvad der sker

  Følg med i livet på Rybners HTX. På Facebook kan du lære os bedre at kende.

  Følg os på Facebook

  keyboard_arrow_up