OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Undervisningen

HTX er en teoretisk og gymnasial uddannelse, hvor meget af undervisningen er bygget op med projektarbejde og eksperimenter. Vi lærer med andre ord, mens vi er i laboratoriet eller værkstedet. Det er først her, teorien og videnskaben giver mening. Og endnu vigtigere skaber du og dine klassekammer­ater læring sammen, for vi arbejder ofte i grupper.

Grundforløb

På grundforløbet præsenterer vi dig for alle gymnasiets studieretninger, så du kan vælge den retning, dit studie skal tage.

Læs mere


Obligatoriske fag og valgfag

Du kan se frem til en række spændende fag, der er obligatoriske for alle elever. Vi udbyder også mange valgfag, der tager din uddannelse i den retning, du drømmer om. 

Læs mere

Eksamen, opgaver og karakterer

Her finder du info om undervisningsbeskrivelser, karakterer, eksamener, prøver og større skiftlige opgaver på Rybners HTX.

Læs mere


Undervisningstider

Få en oversigt over undervisningstider på Rybners Tekniske Gymnasium.

Læs mere


Studieplaner 

Her kan du finde de aktuelle studieplaner for alle klasser på Rybners HTX.

Læs mere

Fagniveauer

Fagene på HTX er alle inddelt i forskellige fagniveauer. Et fag kan være A, B eller C niveau. 

Læs mere

Vejledning

Studievejledning på HTX

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på HTX. 

Kontakt en studievejleder

 

Vejledning

Hjælp og vejledning

Her finder du info om opgaveskrivning i gymnasiet, læsvejledning og vores forskellige mentorordninger, der kan hjælpe dig, hvis du fx har eksamensangst. 

Læs mere

keyboard_arrow_up