OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Handelsgymnasium

 • Vi giver dig nye fag, ny viden og nye kompetencer

  På HHX prøver du noget nyt. Du får nye fag på skemaet og nye kompetencer. Du kommer tæt på virkeligheden med relevante fag og projektarbejde. Her lærer du at forstå verden. På HHX bliver du uddannet til fremtiden

  Sådan er det at være elev

  Husk! Ansøg inden d. 1. marts

  Ønsker du at starte på Rybners Handelsgymnasium lige efter 9. eller 10. klasse? Husk at ansøgningsfristen er d. 1. marts 2024. 

  Sådan søger du ind på HHX

  Bliv klogere på det faglige

  Studieretninger

  På HHX kan du vælge mellem studieretningerne: den matematiske, den internationale, den økonomiske og den innovative.

  Gå på opdagelse i vores studieretninger


  Obligatoriske fag og valgfag

  Udover dine 2-3 studieretningsfag har du en lang række obligatoriske fag. Du har også 2-3 valgfag afhængigt af, hvilken studieretning du vælger. 

  Bliv klogere på fagene på HHX


  Undervisning

  På HHX får du kvalitet i undervisningen. Vi har fokus på høj faglighed, for dine lærer går op i, at du bliver så dygtig, som du kan. Vi har ambitioner på dine vegne, og vi stiller gerne krav til dig.

  Læs mere

  Særlige HHX-forløb

  Her kan du dyrke dine faglige interesser

  Gå til "Særlige HHX-forløb"

  Seneste Nyheder

  Se alle nyheder

  22.02.2024

  Rybners hjælper lokalt erhvervsliv med rekruttering af fremtidens arbejdskraft

  Uddannelsesinstitutionen Rybners giver lokale virksomheder en unik mulighed for at finde innovativ arbejdskraft ved at deltage i det nye initiativ KarriereSpot i februar og marts.
  Se mere

  02.02.2024

  Rybners hylder elever, der kæmper for en bedre fremtid

  Fred i verden, bæredygtige investeringer og klimavenlige løsninger er emner, som årets legater går til ved arrangementet Kyndelmisse på Rybners. Traditionen tro afholder Rybners den festlige begivenhed for at hylde tidligere og nuværende elever for en særlig indsats.
  Se mere

  21.12.2023

  Underviser og elever er positive over for mobilfri undervisning

  På Rybners STX og HHX indførte man i starten af skoleåret nye regler om mobilfri undervisning, som matcher mange af de nye skærmanbefalinger til ungdomsuddannelserne, som Styrelsen for Undervisning og Kvalitet netop har udformet. De nye regler har nu kørt siden sommer, og underviser og elever er positivt stemte.
  Se mere

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.

  "

  De nye fag er det bedste ved HHX.

  Thea, student fra Rybners Handelsgymnasium (HHX)

  Kombiner en gymnasial ungdomsuddannelse med eliteidræt

  På Rybners Gymnasier er det muligt at tage en gymnasial uddannelse og samtidig have tid og mulighed for at dyrke sport på eliteniveau. Rybners Gymnasier har omkring 125 eliteidrætselever, fordelt henholdsvis HHX, STX, HTX og HF, hvoraf 30 har en sportslig godkendelse fra Team Danmark.

  Læs mere om eliteidræt

  Når teori anvendes i praksis

  Fonden for Entreprenørskab

  Hvert år har opfindsomme HHX-elever mulighed for at deltage i konkurrencen Company Programme, hvor de konkurrerer mod andre gymnasier om at have de bedste forretningsidéer.

  En god idé gør det dog ikke alene. Der skal også arbejdes med præsentation, layout og gerne inddragelse af erhvervslivet. Gennem konkurrencer som Company Programme får eleverne mulighed for i praksis at bruge alt det, de har lært i fagene Afsætning, Virksomhedsøkonomi og Innovation.

  Ved salgsmesser og mesterskaber bliver elevernes idéer, deres materialer og præsentationer vurderet af forretningsfolk, der kender dagligdagen i erhvervslivet. Dommerne vurderer ligeledes hvilket projekt, der har det største forretningspotentiale.

  En gruppe fra Rybners HHX gik i år videre til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab.

  Læs mere om finalisterne

  Sådan søger du

  Vil du starte på Rybners Handelsgymnasium? 

  Sådan bliver du optaget

  Studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up