OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Handelsgymnasium

 • Vi giver dig nye fag, ny viden og nye kompetencer

  På HHX prøver du noget nyt. Du får nye fag på skemaet og nye kompetencer. Du kommer tæt på virkeligheden med relevante fag og projektarbejde. Her lærer du at forstå verden. På HHX bliver du uddannet til fremtiden

  Sådan er det at være elev

  BICE – et udviklende studiemiljø

  Da vi på Rybners Handelsgymnasium oplever, at vores elever har mange faglige interesser, som de ønsker at fordybe sig i udover normal skoletid, har vi oprettet Business & Innovation Center Esbjerg. Til dagligt kaldet BICE.

  Gå til Business & Innovation Center Esbjerg

  Bliv klogere på det faglige

  Studieretninger

  Du kan vælge mellem en spændende studieretninger: den matematiske, internationale og økonomiske.

  Gå på opdagelse i vores studieretninger


  Obligatoriske fag og valgfag

  Udover dine 2-3 studieretningsfag har du en lang række obligatoriske fag. Du har også 2-3 valgfag afhængigt af, hvilken studieretning du vælger. 

  Bliv klogere på fagene på HHX


  Undervisning

  På HHX får du kvalitet i undervisningen. Vi har fokus på høj faglighed, for dine lærer går op i, at du bliver så dygtig, som du kan. Vi har ambitioner på dine vegne, og vi stiller gerne krav til dig.

  Læs mere

  Når teori anvendes i praksis

  Fonden for Entreprenørskab

  Hvert år har opfindsomme HHX-elever mulighed for at deltage i konkurrencen Young Enterprise, hvor de konkurrerer mod andre gymnasier om at have de bedste forretningsidéer. En god idé gør det dog ikke alene. Der skal også arbejdes med præsentation, layout og gerne inddragelse af erhvervslivet.

  Gennem konkurrencer som Young Enterprise får eleverne mulighed for i praksis at bruge alt det, de har lært i fagene Afsætning, Virksomhedsøkonomi og Innovation. Ved salgsmesser og mesterskaber bliver elevernes idéer, deres materialer og præsentationer vurderet af forretningsfolk, der kender dagligdagen i erhvervslivet. Dommerne vurderer ligeledes hvilket projekt, der har det største forretningspotentiale.

  To grupper fra Rybners HHX gik i år videre til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab.

  Læs mere om de to finalister

  Seneste Nyheder

  Se alle nyheder

  17.02.2021

  Anerkendelse lige til døren

  450 medarbejdere på Rybners fik torsdag og fredag uventet besøg. Deres nærmest leder kom forbi på hjemmeadressen med en lille gave og en stor mængde anerkendelse.
  Se mere

  09.02.2021

  60-års fødselar roser elever og lærere: Tak for jeres samfundssind

  Adm. direktør på Rybners Olaf Rye fylder 60 år. I en coronatid hylder han elever og lærere. De fortjener respekt og ros for deres samfundssind.
  Se mere

  05.02.2021

  Sommerens prøver og eksamener

  Alle Folketingets partier udover Alternativet har indgået en politisk aftale om sommerens prøver og eksamener. Læs her, hvilke prøver der bliver afholdt.
  Se mere

  "

  Jeg havde brug for at prøve noget nyt efter folkeskolen. Få nye fag. På HHX får du fag, der er virkelighedsnære. Du får fag, du kan relatere til.

  Caroline, student fra Rybners Handelsgymnasium (HHX)

  Kombiner en gymnasial ungdomsuddannelse med eliteidræt

  På Rybners Gumnasier er det muligt at tage en gymnasial uddannelse og samtidig have tid og mulighed for at dyrke sport på eliteniveau. Rybners Gymnasier har omkring 125 eliteidrætselever, fordelt henholdsvis HHX, STX, HTX og HF, hvoraf 30 har en sportslig godkendelse fra Team Danmark.

  Læs mere om eliteidræt

  Sådan søger du

  paper-write

  Vil du starte på Rybners Handelsgymnasium? 

  Sådan bliver du optaget

  Studievejledning

  messages-bubble-information

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up
  social-media-facebooksocial-instagramsocial-video-youtube-clipsocial-media-snapchatprofessional-network-linkedin