OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Handelsgymnasium

 • Vi giver dig nye fag, ny viden og nye kompetencer

  På HHX prøver du noget nyt. Du får nye fag på skemaet og nye kompetencer. Du kommer tæt på virkeligheden med relevante fag og projektarbejde. Her lærer du at forstå verden. På HHX bliver du uddannet til fremtiden

  Sådan er det at være elev

  BICE – et udviklende studiemiljø

  Da vi på Rybners Handelsgymnasium oplever, at vores elever har mange faglige interesser, som de ønsker at fordybe sig i udover normal skoletid, har vi oprettet Business & Innovation Center Esbjerg. Til dagligt kaldet BICE.

  Gå til Business & Innovation Center Esbjerg

  Bliv klogere på det faglige

  Studieretninger

  Du kan vælge mellem en spændende studieretninger: den matematiske, internationale og økonomiske.

  Gå på opdagelse i vores studieretninger


  Obligatoriske fag og valgfag

  Udover dine 2-3 studieretningsfag har du en lang række obligatoriske fag. Du har også 2-3 valgfag afhængigt af, hvilken studieretning du vælger. 

  Bliv klogere på fagene på HHX


  Undervisning

  På HHX får du kvalitet i undervisningen. Vi har fokus på høj faglighed, for dine lærer går op i, at du bliver så dygtig, som du kan. Vi har ambitioner på dine vegne, og vi stiller gerne krav til dig.

  Læs mere

  Når teori anvendes i praksis

  Fonden for Entreprenørskab

  Hvert år har opfindsomme HHX-elever mulighed for at deltage i konkurrencen Young Enterprise, hvor de konkurrerer mod andre gymnasier om at have de bedste forretningsidéer. En god idé gør det dog ikke alene. Der skal også arbejdes med præsentation, layout og gerne inddragelse af erhvervslivet.

  Gennem konkurrencer som Young Enterprise får eleverne mulighed for i praksis at bruge alt det, de har lært i fagene Afsætning, Virksomhedsøkonomi og Innovation. Ved salgsmesser og mesterskaber bliver elevernes idéer, deres materialer og præsentationer vurderet af forretningsfolk, der kender dagligdagen i erhvervslivet. Dommerne vurderer ligeledes hvilket projekt, der har det største forretningspotentiale.

  To grupper fra Rybners HHX gik i år videre til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab.

  Læs mere om de to finalister

  Seneste Nyheder

  Se alle nyheder

  01.12.2020

  Rybners Handelsgymnasium får ny rektor

  Mette With Hagensen bliver ny rektor på Rybners HHX. Hun glæder sig til at styrke gymnasiets erhvervsprofil gennem et stærkt samarbejde med erhvervslivet.
  Se mere

  13.08.2020

  Ny organisering: Rybners Gymnasier får ny direktør

  Rybners styrker organisationen. Uddannelsesinstitutionens gymnasier får egen direktør med stærke kompetencer i forhold til udvikling af arbejdsmiljø, medarbejdere og kvalitet.
  Se mere

  26.06.2020

  Tillykke! 610 studenter fejret ved 24 dimissioner

  I år fik hver klasse på Rybners Gymnasier en dimission - det blev til i alt 24. STX og HHX startede mandag fejringen af årets studenter med uddeling af eksamensbeviser og legater. Fredag overtog HTX og HF feststafetten og satte et festligt punktum.
  Se mere

  "

  Jeg havde brug for at prøve noget nyt efter folkeskolen. Få nye fag. På HHX får du fag, der er virkelighedsnære. Du får fag, du kan relatere til.

  Caroline, student fra Rybners Handelsgymnasium (HHX)

  Kombiner en gymnasial ungdomsuddannelse med eliteidræt

  På Rybners Gumnasier er det muligt at tage en gymnasial uddannelse og samtidig have tid og mulighed for at dyrke sport på eliteniveau. Rybners Gymnasier har omkring 125 eliteidrætselever, fordelt henholdsvis HHX, STX, HTX og HF, hvoraf 30 har en sportslig godkendelse fra Team Danmark.

  Læs mere om eliteidræt

  Sådan søger du

  paper-write

  Vil du starte på Rybners Handelsgymnasium? 

  Sådan bliver du optaget

  Studievejledning

  messages-bubble-information

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Har du brug for råd og vejledning?

  keyboard_arrow_up
  social-media-facebooksocial-instagramsocial-video-youtube-clipsocial-media-snapchatprofessional-network-linkedin