OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • EUX

 • Besøg Rybners EUX 

  Det er en stor beslutning at vælge uddannelse og det kan være, du er i tvivl. Vi åbner gerne dørene for dig, så du kan få et indblik i hvordan det er at gå på Rybners EUX.

  Kom og oplev EUX

  Når du besøger Rybners giver vi dig et grundigt indblik i EUX-uddannelserne. Vi viser dig rundt og du møder elever, lærere og lærer skolen at kende. Det gør dig bedre rustet til at vælge den rigtige uddannelse for dig. På EUX bliver du en del af hverdagen og fællesskabet på enten Rybners Tekniske Skole eller Handelsskole. Det kan du læse mere om her.

  Besøg EUX Business - en del af Rybners Handelsskole

  Besøg EUX Teknisk - en del af Rybners Tekniske Skole

  Erhvervsuddannelsernes Dage

  På Erhvervsuddannelsernes Dage oplever du på 3 timer, hvad det kræver at uddanne sig til f.eks. tømrer, frisør eller kok.

  Du møder elever, lærere og vejledere, som fortæller dig om hverdagen på en erhvervsuddannelse og om dine muligheder for at få job eller læse videre. Erhvervsuddannelsernes Dage er et tilbud til 8. klasseselever.

  Bliv klogere på Erhvervsuddannelsernes Dage

  Dit Karrierevalg 

  På denne aften kan du og dine forældre høre om de mange spændende muligheder, der er for faglærte.

  Her kan I møde en række virksomheder og finde du af, hvad de kan tilbyde dig med interesse i en erhvervsuddannelse. Dit Karrierevalg er for 8. klasseselever og deres forældre.

  Læs mere om Dit Karrierevalg

  keyboard_arrow_up