OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Teknisk skole

 • Studieliv

  Din plads i fællesskabet

  Din tid på Rybners Tekniske Skole er mere end fag, opgaver og timer. Fællesskabet med dine holdkammerater rækker ud over undervisningstiden, for der er masser af muligheder i fritiden – lige fra elevråd til e-sport.

  Fredagscafé

  Som elev på Rybners Tekniske Skole bliver du inviteret med til fredagscaféer i løbet af året. Skru op for det sociale fællesskab, og lær dine holdkammerater bedre at kende over en hyggestund eller en omgang bordfodbold. 

  Læs mere


  Sociale aktiviteter

  Vi tager på ryste sammen-ture, hvor vi kommer ud af klasselokalet og kommer tættere på hinanden. På nogle uddannelser rejser vi også på studieture, som er fyldt med både sociale og faglige oplevelser. 

  Læs mere


  Boss Ladies

  Danmarks største netværk for kvindelige håndværkere

  Læs mere

  CS:GO eller FIFA? Dyrk din passion for e-sport 

  På Rybners kan du træne dine gamerskills efter skoletid, som er et tilbud til alle vores elever. Vi dykker ned i taktik, teamwork og strategi og tilbyder dig et ægte gamer-paradis. Her viser professionelle instruktører dig, hvad det kræver at begå sig som professionel e-sportsatlet. 

  Elevrådet

  Du kan blive en del af demokratiet på Rybners, når der to gange om året bliver valgt repræsentanter til det fælles elevråd fra de forskellige faggrupper på teknisk skole. Her kan du få indflydelse på alt fra undervisning til kantineudvalg. 

  Læs mere


  Fagenes Fest

  Du og dine holdkammerater bliver inviteret til Fagenes Fest, når I er færdige med jeres uddannelse. Til denne festlige aften bliver der uddelt legater til en værdi af cirka 100.000 kroner, og vi kårer alt fra Årets håndværker til Årets kammerat.

  Læs mere

  "

  Jeg har altid haft en drøm om at opleve andre lande. Efter jeg er blevet kokkeelev har jeg fået mere lyst til at opleve andre madkulturer.

  Nikolai Frisgaard drømmer om at kunne skifte det danske køkken ud med hjemmelavet pasta og stenovnspizza på en restaurant i Italien.

  Nul mobning

  På Rybners ønsker vi ingen mobning – hverken fysisk, psykisk eller digital. Derfor har vi en klar antimobbestrategi, så Rybners kan være et trygt uddannelsessted for alle. Det er altafgørende for os, at du trives og har det godt som elev.

  Læs mere


  En sund skole

  Rybners har en sund kantine, som tilbyder dagens ret og andre lette måltider to go – nemt og sundt! Rybners har også røgfri skoletid, hvor det er forbudt at ryge på skolens område.

  Læs mere

  Kontakt vores uddannelsesvejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål
  Ring til os på 79134428

  Læs mere om vores uddannelsesvejledning

  Følg med i, hvad der sker

  På vores Facebook kan du lære os bedre at kende og følge med i livet på Rybners Tekniske Skole.

  Følg os på facebook

  keyboard_arrow_up