OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Almene Gymnasium

 • Studieliv

  Traditioner og fællesskab

  På STX bliver du en del af traditioner som gallafest og Kyndelmisse. I vores lyse moderne rammer er der plads til gruppearbejde og nærvær - fester, foredrag og fællesskab.

  Gallafest

  Rybners STX er et gymnasium med stolte traditioner. En af de helt store er den årlige gallafest. Her er alle sejl sat til for at skabe et brag af en fest. 

  Læs mere

  Festudvalget

  Bliv en del af en stor familie. Meld dig ind i festudvalget Neptun. Det er en fantastisk måde at møde nye, sjove og festlige mennesker på – uafhængigt af årgange.

  Læs mere  Elevrådet

  Bliv en del af demokratiet på Rybners. Som medlem af elevrådet får du mulighed for at få indflydelse på dagligdagen, undervisningen og skolens miljø. Elevrådet er fælles for STX og HHX og fungerer som elevernes talerør.

  Læs mere

  CS:GO eller Legaue of Legends? Dyrk din passion for e-sport 

  På Rybners kan du træne dine gamer skills efter skoletid, som er et tilbud til alle vores elever. Vi dykker ned i taktik, teamwork og strategi og tilbyder dig et ægte gamer-paradis. 

  Læs mere

  Studieture 

  På STX er studieture en integreret del af undervisningen og er fyldt med både sociale og faglige oplevelser.

  Læs mere


  Legater

  På STX uddeler vi en række legater til Kyndelmisse og Dimission. Vi giver både legater til elever, der går på skolen og til tidligere elever.

  Læs mere

  "

  STX giver mig et godt grundlag for, hvad jeg kan gå i gang med efter gymnasiet.

  Anton, elev på Rybners Almene Gymnasium (STX)

  Studie- og ordensregler 

  Studie- og ordensreglerne på Rybners Gymnasier er udarbejdet i henhold til Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser. 

  Læs mere

  Nul mobning

  På Rybners ønsker vi ingen mobning – hverken fysisk, psykisk eller digital. Derfor har vi en klar antimobbestrategi, så Rybners kan være et trygt uddannelsessted for alle.

  Læs mere


  En sund skole

  Rybners har en sund kantine, som tilbyder dagens ret og andre lette måltider to go – nemt og sundt! Rybners har også røgfri skoletid, hvor det er forbudt at ryge på skolens område.

  Læs mere

  Rybners Band

  Lækre guitarriffs, fede basgange, dynamisk trommespil og stærke vokaler.

  Rybners Gymnasium har sit eget elevband Rybners Band, som  spiller til mange forskellige arrangementer på skolen. Bandet øver som regel lige efter skoletid i ét af skolens nye musiklokaler.

  Sund og rask

  Vi vil gerne have sunde og glade elever. Da en løftet pegefinger ikke virker, appellerer vi i stedet til dit konkurrencegen via Sund og Rask.

  Alle 1.g klasser på STX deltager automatisk i konkurrencen, som løber over hele det første gymnasieår. Sund og Rask omfatter bl.a. turneringer i golf, bordtennis, badminton, fodbold og squash. Den klasse, der ved årets udgang har samlet flest point sammen, vinder en præmie.

  Morgensamling

  Alle gymnasiets elever og lærere mødes regelmæssigt i aulaen til morgensamling.

  Her kan skolens mange udvalg informere om kommende aktiviteter, skolens bands kan give et par numre, og rektor bruger samlingerne til vigtige informationer.

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Følg med i, hvad der sker

  Følg med i livet på Rybners Gymnasier. På Facebook kan du lære os bedre at kende.

  Følg os på Facebook

  keyboard_arrow_up