OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

 • Teknisk Gymnasium

 • Studieliv

  På HTX er der plads til alle

  Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi står sammen på tværs af klasser og årgange. Her er det lige meget, om du er 1. eller 3.G’er. Din stemme bliver hørt.

  Gallarevy

  Årets største fest er gallarevy, og det er med god grund, at det er festen, alle ser frem til. De smukke kjoler, fine jakkesæt og høje humør sætter stemningen.
  Læs mere


  Festudvalget

  Bliv en del af festudvalget og få venner for livet. Det er en fantastisk måde at møde nye, sjove og festlige mennesker på – uafhængigt af årgange.
  Læs mere


  Elevrådet

  Bliv en del af demokratiet på Rybners. Som medlem af elevrådet får du mulighed for at få indflydelse på dagligdagen, undervisningen og skolens miljø. 
  Læs mere

  "

  Jeg oplevede et sindssygt sammenhold og hver dag var bedre end den forrige på vores studietur til Athen.

  Frederikke Pedersen, elev på HTX

  Studieture og ekskursioner

  Studieture og ekskursioner er en integreret del af undervisningen fyldt med både sociale og faglige oplevelser.
  Læs mere


  Legater

  Vi uddeler en række legater fra Lida og Oskar Nielsens fond til dimission, hvor eleverne med de højeste karaktergennemsnit og den bedste studiekammerat bliver belønnet.
  Læs mere


  Lektiecafé

  Der er plads til alle i lektiecaféen – uanset alder, karakter og niveau. Det er et trygt sted, hvor du kan læse lektier, skrive opgave og få hjælp af en lærer. 
  Læs mere

  Projekter efter skoletid

  Hvad brænder du for?

  På HTX kan du også fordybe dig i det, du brænder for efter skoletid. Vi har forskellige klubber og udvalg, du kan blive en del af:

  • Musikklubben 
  • Animeforeningen
  • Filmklubben
  • Scienceklubben
  • Movie-makers klubben
  • Showkemi-gruppen
  • IT-udvalget

  Studie- og ordensregler 

  Studie- og ordensreglerne på Rybners Gymnasier er udarbejdet i henhold til Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser. 
  Læs mere

  Nul mobning

  På Rybners ønsker vi ingen mobning – hverken fysisk, psykisk eller digital. Derfor har vi en klar antimobbestrategi, så Rybners kan være et trygt uddannelsessted for alle.
  Læs mere


  En sund skole

  Rybners har en sund kantine, som tilbyder dagens ret og andre lette måltider to go – nemt og sundt! Rybners har også røgfri skoletid, hvor det er forbudt at ryge på skolens område.
  Læs mere

  Studiemiljø

  Du kommer til at have din daglige gang på Spangsbjerg Møllevej, der også huser Rybners’ mange erhvervsuddannelser. Det betyder, at du bliver en del af et studiemiljø med mange forskellige typer mennesker. 

  Miljøet på skolen er lyst og imødekommende. Glassalen bliver brugt til gruppearbejde og Teknodromen bliver benyttet til alt fra revy, fester, foredrag og morgensamlinger. 

  HTX-elever indsamler og analyserer klima- og vandmiljødata fra søer i Esbjerg

  Rybners HTX har modtaget 4,8 mio. kr. fra Novo Nordisk Fonden til det 4-årige projekt. HTX-eleverne, der deltager i projektet, er en del af Science-klubben, og glæder sig over muligheden for at arbejde naturvidenskabeligt og få erfaring med feltarbejde.

  Læs mere Sø-projektet

  Kontakt vores studievejledning

  Du har sikkert et par spørgsmål. Vi hjælper gerne.

  Kontakt vores studievejledning

  Følg med i, hvad der sker

  Følg med i livet på Rybners HTX. På Facebook kan du lære os bedre at kende.

  Følg os på Facebook

  keyboard_arrow_up